Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέα ημίγυμνη φωτογραφία και σχόλιο-καρφί για τον πατέρα της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέα ημίγυμνη φωτογραφία και σχόλιο-καρφί για τον πατέρα της
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς shutterstock

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνεχίζει να γιορτάζει την ελευθερία της, συνεχίζοντας και το ημίγυμνο κρεσέντο στα social media. Ποζάρει topless, αφήνοντας και ένα αιχμηρό σχόλιο να αιωρείται.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει κάθε λόγο να γιορτάζει και μάλιστα, με τον -ίδιο αποκαλυπτικό- τρόπο που επιθυμεί. Μετά από 13χρόνια “ομηρίας” είναι πλέον ελεύθερη , αφού, με απόφαση του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, η κηδεμονία της από τον πατέρα της, Τζέιμι έλαβε τέλος.

Έτσι, μετά τη γυμνή φωτογραφία που προκάλεσε παροξυσμό πριν από λίγες ημέρες στο Instagram, συγκεντρώνοντας πάνω από 3 εκατομμύρια likes και προκαλώντας καταιγισμό σχολίων στα social media, αποφάσισε να ανεβάσει ακόμα μία, λιγότερο αποκαλυπτική αλλά το ίδιο “αιχμηρή”, όπως και το σχόλιο που τη συνόδευε.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίζεται topless στον φακό, με κόκκινο εσώρουχο και κόκκινες μπότες. Μάλιστα, την ανάρτηση ακολουθεί και ένα “καρφί” προς… γνωστό-άγνωστο αποδέκτη. Όπως ήταν λογικό, το νέο “χτύπημα” της Μπρίτνεϊ δημιούργησε και πάλι “συνωστισμό” στο προφίλ της.

Η ανάρτηση ήρθε λίγες ώρες από την αποκάλυψή της πως έκλαιγε για τουλάχιστον δύο ώρες όταν έμαθε ότι είναι πλέον ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρας της.

Να σημειωθεί πως, στις 12/11 θα υπάρξει ακόμη μια ακρόαση στο δικαστήριο, για να συζητηθεί το τέλος της κηδεμονίας. Έως τότε ο Τζέιμι θα πρέπει να παραδώσει όλα τα οικονομικά αρχεία στον αντικαταστάτη του. Αν διαπιστωθεί πως έγιναν παραβάσεις, θα αντιμετωπίσει σχετικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα