Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξεσπά για τη σχέση με τα παιδιά της – “Τους έδωσα τα πάντα”

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξεσπά για τη σχέση με τα παιδιά της – “Τους έδωσα τα πάντα”
Μπρίτνεϊ Σπίαρς instagram

Σε συνέχεια των όσων αποκάλυψε δημόσια ο πρώην σύζυγός της για τη σχέση της με τους δύο γιους της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς υπογράμμισε πως είναι δύσκολο να μεγαλώνεις δύο έφηβα αγόρια.

Φανερά στεναχωρημένη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ύστερα από τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της Κέβιν Φέντερλαϊν, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο έφηβοι γιοι της έχουν να την δουν μήνες.

Ο 16χρονος Sean Preston και ο κατά ένα χρόνο μικρότερος Jayden James “έχουν αποφασίσει ότι αυτή την περίοδο δεν θέλουν να βλέπουν την μητέρα τους. Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που βρέθηκαν τελευταία φορά ενώ αποφάσισαν να μην παρευρεθούν στον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι τον Ιούνιο“, δήλωσε χαρακτηριστικά στη Daily Mail.

Η τραγουδίστρια, μέσω instagram story, απάντησε στους ισχυρισμούς του Κέβιν Φέντερλαϊν, χαρακτηρίζοντας τη συνέντευξή του “οδυνηρή”.

“Με εξέπληξε το γεγονός πως ο πρώην σύζυγός μου αποφάσισε να συζητήσει δημόσια τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου. Όπως όλοι ξέρουμε, η ανατροφή έφηβων αγοριών δεν είναι εύκολη για κανέναν. Με απασχολεί ότι ο λόγος έγκειται στο Instagram. Ήταν πολύ πριν από αυτό. Τους έδωσα τα πάντα” τόνισε η Μπρίτνεϊ.

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν ανέφερε πως ήταν πραγματικά δύσκολο για τους δύο γιους τους να παρακολουθούν τις αλλαγές στην ζωή της μητέρας τους, από τον ξαφνικό της γάμο μέχρι τις γυμνές φωτογραφίες που αναρτά στα social media.

Ωστόσο, σημείωσε πως τα αγόρια αγαπούν πραγματικά την μητέρα τους. “Προσπαθώ να τους εξηγήσω πως ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί η Μπρίτνεϊ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα