My Style Rocks: Η Φωτεινή Τράκα κινείται νομικά και ζητά να πληρωθεί το χρηματικό της έπαθλο

My Style Rocks: Η Φωτεινή Τράκα κινείται νομικά και ζητά να πληρωθεί το χρηματικό της έπαθλο
Η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks 2, Φωτεινή Τράκα

Η περσινή νικήτρια του My Style Rocks, Φωτεινή Τράκα, αξιώνει το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό του επάθλου της.

Η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του My Style Rocks, Φωτεινή Τράκα, κινείται νομικά κατά του ΣΚΑΙ και της Acun Media, αξιώνοντας την καταβολή του συμφωνηθέντος χρηματικού επάθλου που κέρδισε, των 30.000 ευρώ.

Η ίδια η Φωτεινή Τράκα παραδέχτηκε προ ολίγων ημερών ότι δεν έλαβε ακόμη το έπαθλο και ότι έχει ξεκινήσει ήδη τη νομική διαδικασία με τη βοήθεια δικηγόρου για το θέμα αυτό.


“Η αλήθεια είναι ότι το θέμα το έχω νικήσει νομικά και αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό θα κάνω μόνο με το δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα με ένα σκοπό, ήξερα ότι ενδεχομένως έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω αυτόν τον στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun σε αυτό το κομμάτι γενικά, εμπλέκονται και άλλοι φορείς, όπως ο ΣΚΑΙ. Υπήρχε το εβδομαδιαίο budget και κάποιες νίκες, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα κέρδιζε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πηγαίνανε ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι το οποίο μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσα να είχα πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δημοσιογράφοι ρώτησαν την νικήτρια του πρώτου My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή, για το αν εκείνη έχει λάβει το χρηματικό της έπαθλο.

“Εφόσον δεν κινήθηκα νομικά σημαίνει ότι δεν έχω παράπονο από το “My style rocks” και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα. Η Φωτεινή καλά κάνει, αφού αδικήθηκε. Εγώ είμαι οκ, δεν νιώθω αδικημένη”, δήλωσε η πρώην παίκτρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα