Μυρτώ Αλικάκη: Γιατί δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη

Μυρτώ Αλικάκη: Γιατί δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία της με τον Πέτρο Λαγούτη, για τον πολιτισμένο τους χωρισμό, για το ότι δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο και για τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Η γνωστή ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πολιτισμένο χωρισμό με τον, επίσης, ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη, για τα παιδιά τους και για το πώς καταφέρνει να κρατά τις ισορροπίες μέσα στην οικογένειά της.

“Τα παιδιά μας είναι σήμερα 16,5 και 13. Ήθελα όλη μου τη ζωή να γίνω μαμά. Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει. Αγαπάω πολύ τους καλλιτέχνες, νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα, έστω σαν χόμπι”, ανέφερε για τη γνωριμία τους.

Όσο για τους λόγους που δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο, η Μυρτώ Αλικάκη δήλωσε:

“Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Είναι κάτι που αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν έχει να κάνει με το ότι δεν θέλουμε, κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας. Κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα