Μυστήριο με τη Δούκισσα Νομικού: Γιατί απουσιάζει από το “Πρωινό” δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα

Μυστήριο με τη Δούκισσα Νομικού: Γιατί απουσιάζει από το “Πρωινό” δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα
Η Δούκισσα Νομικού στο "Πρωινό" Instagram@toprwino_ant1

Είναι η απουσία της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή της Παρασκευής προάγγελος της οριστικής αποχώρησής της από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1; Η συγκίνηση της παρουσιάστριας on air.

Μυστήριο έχει προκαλέσει η απουσία της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή του “Πρωινού” της Παρασκευής (23/09) με τις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου να θέλουν την παρουσιάστρια να αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή και το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η σύγκρουση των κεντρικών παρουσιαστών μετά το τέλος της εκπομπής της Πέμπης, ενώ οι υπεύθυνοι του σταθμού βρίσκονται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την παρουσιάστρια και μοντέλο για να μην υποβάλλει την παραίτησή της.

Στο ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας δικαιολόγησε την ηχηρή απουσία της Δούκισσας Νομικού και αρκέστηκε να δηλώσει πως ο λόγος που δεν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής οφείλεται σε μία επαγγελματική υποχρέωση.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η Δούκισσα Νομικού κατά τη διάρκεια της χθεσινής στήλης των ζωδίων και ενώ η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα ανέλυε το δίλημμα που έχουν οι Σκορπιοί αναφορικά με τα επαγγελματικά τους, η ίδια έδειχνε να συγκινείται, ακόμα και να δακρύζει και να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη, επιβεβαιώνοντας με έναν τρόπο τα όσα ακούγονται.

Δείτε το επίμαχο βίντεο στο 06:05:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα