Νίκολας Κέιτζ και Ρίκο Σιμπάτα “σπάνε” τα στερεότυπα στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο

Νίκολας Κέιτζ και Ρίκο Σιμπάτα “σπάνε” τα στερεότυπα στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο
Ο Νίκολας Κέιτζ AP Photo/Petros Karadjias

Στην φωτογράφιση για το πρώτο τους εξώφυλλο, ο 57χρονος Νίκολας Κέιτζ δεν ήθελε η 26χρονη Ρίκο Σιμπάτα να παρουσιάζεται ως η σεμνή και υποτακτική Ασιάτισσα σύζυγος.

Για το πρώτο τους κοινό εξώφυλλο φωτογραφήθηκαν ο Νίκολας Κέιτζ και, η κατά 31 χρόνια μικρότερή του, Ρίκο Σιμπάτα, η οποία αποτελεί την πέμπτη του σύζυγο.

Ο 57χρονος ηθοποιός και η 26χρονη επίσης ηθοποιός, παντρεύτηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο, με μια τελετή σε στενό κύκλο, στο θέρετρο και καζίνο Wynn Las Vegas στη Νεβάδα, ενώ προηγουμένως είχαν αρραβωνιαστεί μέσω FaceTime.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020 μέσω κοινών φίλων στην Ιαπωνία, στα γυρίσματα της ταινίας “Prisoners of the Ghostland”, όπου η Ρίκο – η οποία κατάγεται από το Κιότο – έκανε και το πρώτο της κινηματογραφικό ντεμπούτο.

Η ενδιαφέρουσα και εκκεντρική φωτογράφισή τους στο Flaunt Magazine, έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες καθώς και στην έρημο Μοχάβι, τον Ιούλιο που μας πέρασε, τις μέρες που οι θερμοκρασίες ήταν στα ύψη λόγω του ισχυρού καύσωνα.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν σε διάφορα concepts, με το καρέ όπου ο Νίκολας Κέιτζ ξαπλώνει στο πάτωμα ενός πάρκινγκ και η Ρίκο Σιμπάτα στέκεται από πάνω του με το μαύρο τακούνι της να “απειλεί” το πρόσωπο του ηθοποιού, να αποτελεί μια ιδιαίτερης σημασίας φωτογραφία.

Ο Νίκολας Κέιτζ αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο concept, αναφέροντας ότι η φωτογράφιση δεν θα έπρεπε να αναπαράγει τα στερεότυπα της Γιαπωνέζας συζύγου στην εποχή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δηλαδή, δεν θα έπρεπε η 26χρονη να εμφανίζεται ως “η σεμνή, υποτακτική και διακοσμητική Ασιάτισσα”.

“Δεν είμαστε έτσι η Ρίκο κι εγώ… εκείνη να μου φέρνει καφέ, να με υπηρετεί με κάποιον τρόπο…. Κι ούτε είχαν ποτέ αυτήν την εμπειρία με άλλες Ασιάτισσες, είτε στις ΗΠΑ είτε στο εξωτερικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version