Νικολέττα Καρρά: Από το “Μην Ψαρώνεις” στα βράχια της Μυκόνου

Νικολέττα Καρρά: Από το “Μην Ψαρώνεις” στα βράχια της Μυκόνου
Νικολέττα Καρρά Instagram / @nicolekarra_official

Η διάσημη ηθοποιός Νικολέττα Καρρά βρίσκεται στη Μύκονο για τις διακοπές της. Η ανάρτησή της με μπικίνι στα βράχια του κυκλαδίτικου νησιού.

Τις διακοπές της στη Μύκονο διανύει η γνωστή ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, παρέα με τις φίλες της Σόφη Πασχάλη και Ηρώ Γάλλου.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, που φέτος την απολαύσαμε στη σειρά του ΑΝΤ1 “Μην Ψαρώνεις”, αλλά και στο μουσικοχορευτικό show “J2US” μαζί με τον τραγουδιστή Βαλάντη, απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τη νυχτερινή ζωή του κυκλαδίτικου νησιού, προτού ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η ίδια διαθέτει, πέρα από ταλέντο στην υποκριτική, και νέα υπέροχο και γυμνασμένο κορμί, με το οποίο θα μπορούσε να έχει καριέρα μοντέλου.

Το καλλίγραμμο σώμα της αναδεικνύεται και μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράζεται στα social media, όπως η τελευταία ανάρτησή της στο Instagram που εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη φωτογραφία η Νικολέττα Καρρά ποζάρει χαμογελαστή με μπικίνι πάνω στα βράχια, ενώ, όπως γράφει: “Τάισε την ψυχή σου με θαλασσινό νερό”.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα