Νικολέττα Καρρά για Πέτρο Φιλιππίδη: “Είχα ακούσει για περίεργες συμπεριφορές”

Νικολέττα Καρρά για Πέτρο Φιλιππίδη: “Είχα ακούσει για περίεργες συμπεριφορές”
Νικολέττα Καρρά GLOMEX

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο "50-50", αλλά και για τον ρόλο της "Νίκης" στη νέα σειρά του Alpha "Αυτή η νύχτα μένει". Όσα αποκάλυψε.

Η Νικολέττα Καρρά, η γοητευτική και καλόκαρδη Νίκη από τη νέα σειρά του “Αυτή η νύχτα μένει” που παίζεται στον Alpha, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” και μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Μιλώντας για τον ρόλο της, η διάσημη ηθοποιός είπε: Τη Νίκη την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που έπεσαν στα χέρια μου τα κείμενα. Πρέπει να σου πω ότι ο ρόλος της Νίκης είναι ίσως ο τελευταίος ρόλος που γράφτηκε, γιατί έπρεπε να υπάρχει ένας τέτοιος χαρακτήρας. Να υπάρχει μια γυναίκα που πολύ συνειδητά κάνει αυτή τη δουλειά, δηλαδή τραγουδά και κάνει και κονσομασιόν. Η Νίκη είναι ένα παιδί ταλαιπωρημένο με τεράστια εσωτερική δύναμη, που έχει κάνει μια υπέρβαση για εκείνα τα χρόνια και έχει αποφασίσει να αλλάξει εντελώς τη ζωή της μετά από κάτι σοβαρό που της συνέβη. Είναι ένα πολύ ξεκάθαρο και ντόμπρο παιδί, καλός χαρακτήρας και το συγκινητικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι όλος ο κόσμος της είναι η δουλειά, το μαγαζί. Δεν έχει οικογένεια, δεν έχει παιδί, δεν έχει σύντροφο δεν έχει τίποτα η Νίκη. Η φωνή είναι δική μου, δεν με ντουμπλάρουν. Αποφασίσαμε με τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το μουσικό κομμάτι της σειράς, να πω εγώ τα δικά μου τραγούδια, το ήθελα κι εγώ άλλωστε, μου άρεσε σαν εμπειρία. Στα περισσότερα μοιάζω με τη Νίκη, σε ό,τι αφορά το χαρακτήρα όχι τα βιώματα. Της μοιάζω πάρα πολύ, αισθάνομαι ότι είναι ένα κομμάτι από μένα η Νίκη, την κατάλαβα από το δεύτερο, τρίτο επεισόδιο. Είναι ένας ρόλος που αισθάνομαι ότι τον περίμενα“.

“Η Νίκη έφαγε “χυλόπιτα” από τον Στρατή, είναι ερωτευμένη αλλά θα το προσπεράσει. Σαν χαρακτήρας δίνει στα πράγματα την αληθινή τους διάσταση είναι ρεαλίστρια, παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι σταματά να είναι ερωτευμένη με τον Στρατή”, είπε η Νικολέττα Καρρά, ενώ πρόσθεσε: “Δεν τη συμπαθεί τη Ζέτα γιατί υπάρχει το γυναικείο, το ανταγωνιστικό που είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις. Παρόλο που είναι καλό παιδί η Νίκη, είναι καλή «πάστα», η γυναικεία της φύση θα βγει, δεν θα γίνουν φίλες με τη Ζέτα. Η Νίκη δε θα φτάσει σε ακραία σκηνικά για το Στρατή, θα δούμε άλλες πτυχές της λίγο αργότερα. Θα βγουν κάποιες περίεργες συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με το παρελθόν της, αγγίζουν ευαίσθητες πτυχές. Το μαγικό σε αυτή τη σειρά είναι ότι όλοι οι άνθρωποι κουβαλάνε ένα παρελθόν και οι συμπεριφορές τους είναι απολύτως ανθρώπινες, δηλαδή ακόμη και η οποιαδήποτε άσχημη συμπεριφορά είναι ανθρώπινη”.

Για την ανταπόκριση του κόσμου, η γνωστή ηθοποιός είπε: “Ακούω πάρα πολύ καλά σχόλια για το ρόλο, παρότι ακόμα δεν έχει εξελιχθεί ο χαρακτήρας της Νίκης και δεν έχει φανεί αυτό που κουβαλά, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ γιατί σημαίνει ότι η Νίκη έχει “γράψει” από τόσο νωρίς”.

Νικολέττα Καρρά για Πέτρο Φιλιππίδη και “50-50”

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στην κωμική σειρά “50-50” στην οποία πρωταγωνιστούσε και ο Πέτρος Φιλιππίδης, δηλώνοντας: Το “50-50” ήταν μία πάρα πολύ ωραία δουλειά, με ωραίες ερμηνείες, είχε μία τεράστια επιτυχία. Μπορώ να το δω ξανά, αν και δεν παίζεται πια. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που καλούνται άλλοι να το κρίνουν. Θα το κρίνει η δικαιοσύνη”.

Σε ερώτηση για τις φήμες που ακούγονταν ήδη από τότε για τον Πέτρο Φιλιππίδη η Νικολέττα Καρρά απάντησε: “Προσωπικά δεν είχα κάποιο θέμα. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε συνεργαστεί και στο θέατρο. Ακούγονταν διάφορα. Για να έιμαι ειλικρινής, δεν είχα ακούσει τόσο χοντρά πράγματα που ακούστηκαν στη συνέχεια. Είχα ακούσει για διάφορες περίεργες συμπεριφορές, το έβλεπα κι εγώ ότι ενδεχομένως δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου“.

Το έχω δεδομένο στο μυαλό μου ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα είναι εύκολο να ξαναδουλέψει, όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου. Τη Δικαιοσύνη οφείλουμε να την εμπιστευόμαστε από την άλλη. Αν δεν εμπιστευτούμε τη Δικαιοσύνη, τι θα συμβεί;”, κατέληξε η Νικολέττα Καρρά για το το πιστεύει ότι θα γίνει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα