Νίκος Αποστολόπουλος: Για να επιβιώσω στη Γαλλία πουλούσα τυρόπιτες

Νίκος Αποστολόπουλος: Για να επιβιώσω στη Γαλλία πουλούσα τυρόπιτες

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Νίκος Αποστολόπουλος, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για τα πρώτα βήματα της καριέρας του, τα δύσκολα χρόνια στην Γαλλία και άφησε αιχμές για το GNTM.

Η ομάδα του Πρωινού επισκέφθηκε το σπίτι του γνωστού σχεδιαστή μόδας Νίκου Αποστολόπουλου, όπου έκαναν μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη. Το σπίτι του ήταν στολισμένο για τα Χριστούγεννα και ήταν πολύ όμορφο, με πολλά και έντονα διακοσμητικά, κάτι που σχολίασαν ιδιαίτερα οι άνθρωποι της εκπομπής.

Ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια, ο Νίκος Αποστολόπουλος δήλωσε πως από μικρό παιδί ήθελε να είναι ανεξάρτητος και να μαζεύει λεφτά. Έμαθε την πειθαρχία από μικρός, αφού δούλευε στον πατέρα του, που έφτιαχνε σέλες για άλογα. Αν και δεν του άρεσε καθόλου, τον έπαιρνε μαζί του.

Εξομολογήθηκε πως αργότερα, όσο ήταν στη Γαλλία, για να επιβιώσει και για να έχει χρήματα, εφόσον ο πατέρας του δεν μπορούσε να του στείλει άλλα λεφτά, πουλούσε τυρόπιτες, σπανακόπιτες και ταραμοσαλάτα. Όπως είπε, με τα λίγα λεφτά που είχε, αγόρασε ένα φουρνάκι κι ένα μίξερ και τα έφτιαχνε ο ίδιος.

Όσο για το GNTM, η άποψή του ήταν αρνητική. Δείτε παρακάτω όλα όσα δήλωσε στην κάμερα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα