Ντάνος: 'Είμαι μόνος πολλά χρόνια. Ευελπιστώ να βρω έναν άνθρωπο'

Ντάνος: 'Είμαι μόνος πολλά χρόνια. Ευελπιστώ να βρω έναν άνθρωπο'
NDP PHOTOS

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τα μελλοντικά σχέδιά το

Για τη ζωή του μετά το Survivor, τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί και τα όνειρά του για οικογένεια μίλησε ο Γιώργος 'Ντάνος' Αγγελόπουλος.

«Χρειάστηκα αρκετό καιρό να κυκλοφορήσω έξω, μέχρι να μπορέσω να διαχειριστώ τα νέα δεδομένα στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να πάω κάπου και να κάνω κάτι όπως πριν το παιχνίδι» τόνισε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό περιοδικό '7 ΜΕΡΕΣ TV'.

Αμέσως μετά το παιχνίδι θα έλεγε κανείς ότι απομονώθηκες. Τελευταία, ωστόσο, υπάρχει μια εξωστρέφεια. Πού οφείλεται αυτή η αλλαγή;

«Δεν ήμουν ποτέ πολύ εκτεθειμένος, αλλά ούτε και ποτέ πολύ απομονωμένος. Σταμάτησα για λίγο τα βήματά μου μόλις βγήκα από το παιχνίδι για να καταλάβω τι γίνεται, να δω πόσες και ποιες από τις προτάσεις που μου έγιναν είχαν νόημα. Χρειάστηκα αρκετό καιρό να κυκλοφορήσω έξω, μέχρι να μπορέσω να διαχειριστώ τα νέα δεδομένα στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να πάω κάπου και να κάνω κάτι όπως πριν το παιχνίδι. Έπρεπε να διαχειριστώ όλο αυτό που ζούσα. Ήθελα να μπορώ εγώ ο ίδιος να ανταποκριθώ στην αγάπη του κόσμου. Τώρα άρχισαν να δρομολογούνται όλα τα αιτήματα, να αξιολογούνται προτάσεις, να μπορώ να συμμετέχω πιο ενεργά σε καλέσματα κ.ο.κ.»

Τι έκανες με τα χρήματα που πήρες από το έπαθλο;

«Δεν τα έχω πάρει ακόμα. Βάσει του συμφωνητικού θα πρέπει να τα έχω πάρει μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου.»

Φαντάζομαι ότι αυτά τα χρήματα που θα πάρεις θα τα αξιοποιήσεις για τη δουλειά σου;

«Όταν τα πάρω με το καλό, αναλόγως τις ανάγκες που θα έχω, θα κοιτάξω να τα αξιοποιήσω, βοηθώντας πρωτίστως την οικογένειά μου αλλά και τις τότε επαγγελματικές μου βλέψεις.»

Τηλεοπτικά θα κάνεις κάτι;

«Έχω ξεκινήσει να κάνω ομιλίες με θέμα motivation. Ήδη έχω κάνει μία για μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, έχω κάνει κάποιες συμφωνίες προφορικές για διαφημίσεις και μέχρι τον επόμενο μήνα ελπίζω να ανακοινωθούν κάποιες από αυτές. Κάθε πρόταση είναι τιμητική για εμένα και θα φροντίσω να κάνω πράγματα στα οποία μπορώ να αντεπεξέλθω και να είμαι εγώ.»

Το να κάνεις οικογένεια και παιδιά είναι κάτι που σκέφτεσαι μελλοντικά;

«Είναι κάτι που το σκέφτομαι από χτες, αλλά δεν είμαι έτοιμος να το κάνω σήμερα. Θέλω να το κάνω σωστά.»

Έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο;

«Όχι, λείπει κάτι βασικό γι’ αυτό λέω ότι δεν γίνεται. Αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου, όπως και τα τελευταία χρόνια. Ευελπιστώ στην ευχή της Παναγίας, να βρω έναν άνθρωπο, να κάνουμε οικογένεια και να δημιουργήσουμε όμορφα πράγματα μαζί.»

(Πηγή: 7ΜΕΡΕΣTV)

SHARE: