Ντένις Ρόντμαν: Η Μαντόνα μου έδινε 20 εκατ. για να την αφήσω έγκυο

Ντένις Ρόντμαν: Η Μαντόνα μου έδινε 20 εκατ. για να την αφήσω έγκυο
Η Μαντόνα σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη Evan Agostini/Invision/AP

Ο 58χρονος πρώην σταρ του NBA και πρώην σύντροφος της “βασίλισσας της ποπ” άφησε υπόνοιες και για την κόρη της, Λούρδη.

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε ο άλλοτε σταρ του NBA Ντένις Ρόντμαν. Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πεντάκις πρωταθλητής του NBA έκανε γνωστό ότι η Μαντόνα, με την οποία είχε σχέση το 1993, του έδινε 20 εκατ. δολάρια για να την αφήσει έγκυο.

Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν όταν ο 58χρονος πρώην μπασκετμπολίστας ρωτήθηκε αν ήταν η Μαντόνα που τον έκανε ευρέως γνωστό.

Ο Ρόντμαν ξεκίνησε λέγοντας ότι ήταν εκείνος που έκανε γνωστή τη Μαντόνα, η οποία όταν έγιναν ζευγάρι έβλεπε την καριέρα της να φθίνει. “Η Μαντόνα με ήθελε γιατί ήμουν κακό παιδί», είπε. Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ιδιωτικές τους στιγμές και αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η ποπ σταρ τού είχε προσφέρει ένα αμύθητο χρηματικό ποσό προκειμένου να την καταστήσει έγκυο.

Ανέφερε δε μία τηλεφωνική συνομιλία του στην οποία η Μαντόνα του είπε ότι έχει ωορρηξία, ενώ εκείνος τζόγαρε σε καζίνο του Λας Βέγκας και εκείνη ήταν στη Νέα Υόρκη. «Ωραία, θα είμαι εκεί σε πέντε ώρες», της είχε απαντήσει χαρακτηριστικά ο μπασκετμπολίστας. «Η Μαντόνα τότε έστειλε ένα αεροσκάφος G5 να με πάρει. Έφτασα στη Νέα Υόρκη, πήγα στο σπίτι της, έκανα τη «δουλειά» μου, μπήκα ξανά στο αεροσκάφος και πήγα πίσω στο Λας Βέγκας και ξεκίνησα πάλι να παίζω. Είναι αληθινή ιστορία!», ανέφερε on air ο Ρόντμαν.

Όταν ρωτήθηκε αν το μετάνιωσε που δεν άφησε τη Μαντόνα έγκυο, ο θρύλος των γηπέδων είπε: «Όχι, λοιπόν, η Μαντόνα θα μου έδινε 20 εκατομμύρια δολάρια αν κάναμε παιδί. Θα μου τα έδινε μόνο, όταν το παιδί γεννιόταν».

Οι δυο τους τελικά δεν απέκτησαν παιδί, αλλά ο Ρόντμαν πιστεύει, όπως είπε στην εκπομπή, ότι ίσως δεν είναι ο μοναδικός στον οποίο η Μαντόνα έκανε μια τέτοια πρόταση. Άφησε, μάλιστα, να εννοηθεί ότι η 22χρονη σήμερα κόρη τής Μαντόνα, Λούρδη, μπορεί να είναι ο καρπός μιας ανάλογης συμφωνίας που έκανε η τραγουδίστρια με τον τότε γυμναστή της Κάρλος Λεόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα