Ντίνος Καρύδης: Το χιουμοριστικό σχόλιο για την “είδηση” του θανάτου του – “Είμαστε ακόμα ζωντανοί”

Ντίνος Καρύδης: Το χιουμοριστικό σχόλιο για την “είδηση” του θανάτου του – “Είμαστε ακόμα ζωντανοί”
Ντίνος Καρύδης PAPADAKIS PRESS

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν νεκρό έβαλε ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, μιλώντας ζωντανά σε πρωινή εκπομπή. Η αντίδραση της κόρης του Σμαράγδας.

Σοκ προκάλεσε τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης πέθανε, η οποία τελικά αποδείχτηκε ψευδής.

Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή διαψεύστηκαν τόσο από συναδέλφους του, όσο και από τον ίδιο, ο οποίος απάντησε με χιούμορ στην είδηση του θανάτου του.

Ο ίδιος έβαλε τέλος στις φήμες, μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” και αναφέροντας:

“Η Άννα Φόνσου το διέψευσε. Δεν ξέρω τι συνέβη, ιδέα δεν έχω. Με έπαιρναν τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα. Απαντούσα με το γνωστό τραγούδι “Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή, στη ζωή, σαν ροκ συγκρότημα”. Έκανα και το post για τα διόδια γιατί μου έλεγαν “καλό ταξίδι”. Το πρόβλημα υγείας που έχω είναι από το 2018, είχα πάθει έμφραγμα και είχα μπει στο νοσοκομείο. Τώρα, στις γιορτές, δεν συνέβη κάτι”.

Μάλιστα, ο Ντίνος Καρύδης ρωτήθηκε και για την αντίδραση της κόρης του, Σμαράγδας Καρύδη μετά την είδηση αυτή: “Ευτυχώς την πρόλαβε ο Σπύρος Μπιμπίλας και της είπε ότι είμαι καλά. Με έχει συγκινήσει η αγάπη του κόσμου”.

Προηγουμένως, ο διάσημος ηθοποιός προχώρησε σε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέροντας ότι είναι καλά, ενώ ανάρτηση έκανε και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα