Ο 78χρονος Πάτρικ Στιούαρτ αφήνει τους Εργατικούς μετά από 73 χρόνια

Ο 78χρονος Πάτρικ Στιούαρτ αφήνει τους Εργατικούς μετά από 73 χρόνια
O Πάτρικ Στιούαρτ στην απονομή των Όσκαρ Jordan Strauss/Invision/AP

"Πλέον δεν ξέρω τι αντιπροσωπεύει", αναφέρει απογοητευμένος ο διάσημος ηθοποιός για το κόμμα που υποστήριζε από την ηλικία των 5 ετών.

Την αποχώρησή του από το κόμμα των Εργατικών μετά από 73 χρόνια ανακοίνωσε ο διάσημος ηθοποιός Patrick Stewart, λέγοντας πως πλέον δεν ξέρει “τι αντιπροσωπεύει”. Ο ηθοποιός που έγινε πασίγνωστος από την τηλεοπτική σειρά Star Trek, ανέφερε χαρακτηριστικά “δεν αισθάνομαι ότι είναι το κόμμα μου πλέον”. Και μιλάμε για ένα κόμμα που στήριζε από… την ηλικία των 5 ετών!

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο επικεφαλής των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν δεν κατάφερε να αντιπαρατεθεί επιτυχώς με την Τερέζα Μέι στο ζήτημα του Brexit, καθώς τα προσωπικά του συμφέροντα υπερίσχυσαν. “Νομίζω ότι θα ψηφίσω Πράσινους την επόμενη φορά, καθώς έχουν σωστές θέσεις για το Brexit και άλλα ζητήματα τα οποία θα έπρεπε να μας απασχολούν, όπως η κλιματική αλλαγή”.

Μιλώντας στην εφημερίδα New European, ο αγαπημένος ηθοποιός περιέγραψε και ένα περιστατικό με τον Τζέρεμι Κόρμπιν που έλαβε χώρα πριν από μερικές εβδομάδες.

“Μιλούσε σε κάποιους φίλους μου μετά από μία παράσταση και τους πλησίασα. Ο Τζέρεμι με είδε και μου είπε: ‘Φαίνεσαι πολύ καλά’! Η απάντησή μου ήταν “μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα