Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την Lindsay Lohan

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την Lindsay Lohan
Lindsay Lohan, a cast member in "Scary Movie V," poses at the Los Angeles premiere of the film at the Cinerama Dome on Thursday, April 11, 2013 in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) Chris Pizzello/Invision/AP

Νομική υπόθεση της Lindsay Lohan ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια

Την εκπροσώπηση της Lindsay Lohan ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Η χολιγουντιανή αστέρας έχει οικονομικές απαιτήσεις από τους διαχειριστές του club της Αθήνας με την επωνυμία “LOHAN”, το οποίο άνοιξε από κοινού με τον Έλληνα επιχειρηματία Ντένις Παπαγεωργίου, με τον οποίο η Lohan υπήρξε ζευγάρι. Ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, αλλά η ηθοποιός έχει ένα μεγάλο ποσοστό συμμετοχής στην επιχείρηση και τα κέρδη. “Η κυρία Lohan, έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας”, σημειώνει το γραφείο Κούγια.

Η 30χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια θα κινηθεί με εξώδικο, ενώ αντιτίθεται και στο άνοιγμα νέας επιχείρησης στη Μύκονο η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Σημειώνεται πως το club της Αθήνας ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 15 του περασμένου Οκτώβρη σημειώνοντας επιτυχία με το άνοιγμα του. Στα εγκαίνια ήταν και η Lohan.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:

“Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της κυρίας Lindsay Dee Lohan.

Η κυρία Lohan, έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας “LOHAN”, τις οποίες το γραφείο μας θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως.

Η κυρία Lohan έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Αθήνα, 26/4/2017

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας”.

Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα