Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις αποκάλυψαν πότε πλένουν τα παιδιά τους και γιατί

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις αποκάλυψαν πότε πλένουν τα παιδιά τους και γιατί
Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ πρόσφεραν μια γενναία δόση ΤΜΙ (too much information) κατά την παρουσία τους σε podcast. Armchair Expert

Σε μια ακραία μορφή ΤΜΙ (too much information) ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις αποκάλυψαν ποια μέρη του σώματος τους καθαρίζουν κάθε μέρα και πότε πλένουν τα παιδιά τους.

O Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις ήταν οι καλεσμένοι στο τελευταίο podcast του Νταξ Σέπαρντ, με τίτλο Armchair Expert και μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην προσωπική τους υγιεινή καιαυτήν των δυο παιδιών τους. Για την ακρίβεια, αυτό το θέμα ‘άνοιξε’ αφότου ο παρουσιαστής είπε στη συμπαρουσιάστρια του, Μόνικα Πάντμαν πως όταν χρησιμοποιείς σαπούνι κάθε μέρα, για να καθαρίζεις το σώμα σου εξαφανίζεις τα φυσικά έλαια που παράγει. Το ζευγάρι των ηθοποιών συμφώνησε και επαύξησε.

Σε μια ακραία μορφή TMI (too much information) οι celebrities είπαν πως πλένουν μόνο τα ζωτικά μέρη του σώματος τους, κάθε μέρα. Στην ερώτηση “ποιος σας έμαθε να μην πλένεστε;”, η Κούνις απάντησε “δεν είχα ζεστό νερό στο σπίτι που μεγάλωσα, στην Ουκρανία, οπότε δεν πλενόμουν συχνά έτσι κι αλλιώς”. Η συνέπεια, όπως είπε είναι “να μην είμαι ο γονέας που έπλενε τα παιδιά του, όταν ήταν μωρά”. Τώρα που μεγάλωσαν (είναι 4 και 6) υπάρχει ένα σύστημα που ακολουθούν, το οποίο αποκάλυψε ο Κούτσερ. “Αν δεν δούμε βρώμα επάνω τους, δεν τα καθαρίζουμε”.

Ο ίδιος πλένει τα γεννητικά του όργανα και τις μασχάλες κάθε μέρα”. Γενικά “ρίχνω νερό στο πρόσωπο μου, μετά τις προπονήσεις που κάνω για να φύγουν τα αλάτια”. Η Κούνις πλένει το πρόσωπο της δυο φορές τη μέρα. Γενικότερα “δεν πλένω το σώμα μου με σαπούνι κάθε μέρα. Πλένω τις μασχάλες, το στήθος, τις πατούσες και τις τρύπες”

Μετά τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις έγινε ένας μικρός χαμός στο Twitter, με χρήστες να σχολιάζουν όσα είχαν να καταθέσουν οι ηθοποιοί. Ας δούμε πέντε αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα