Ο Χαρδαλιάς πήγε στον Ζαχαράτο που έκανε τον Χαρδαλιά – Πώς αντέδρασε

Ο Χαρδαλιάς πήγε στον Ζαχαράτο που έκανε τον Χαρδαλιά – Πώς αντέδρασε
Τάκης Ζαχαράτος-Νίκος Χαρδαλιάς στο Άλσος NDP PHOTO AGENCY

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε το "παρών" στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου. Πώς αντέδρασε ο ίδιος και η σύζυγός του όταν τον μιμήθηκε ο γνωστός performer.

Στην πρεμιέρα της παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου στο “Άλσος” βρέθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς το βράδυ της Τετάρτης (15/07), μαζί με τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων παρακολούθησε την παράσταση από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου, ενώ γέλασε με την ψυχή του στα σημεία όπου τον μιμήθηκε ο γνωστός performer.

Άλλωστε, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε δείξει από καιρό ότι ξέρει να αντιμετωπίζει τη σάτιρα, καθώς είχε διαχειριστεί με χιούμορ το βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου στο οποίο τον υποδύεται στο Instagram, πριν από μερικούς μήνες.

“Ο Τσόρτσιλ έλεγε ότι το αστείο είναι πάντα κάτι σοβαρό. Ως κάτι σοβαρό αντιμετωπίζουμε τη σάτιρα, αγαπάμε τον Τάκη και ευχόμαστε καλή επιτυχία”, ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς σε δηλώσεις του στην πρεμιέρα.

Όσο για το τραγούδι που αποκαλεί “σεξορουκέτα” τον Νίκο Χαρδαλιά, η σύζυγός του δήλωσε πως της αρέσει και γελάει πολύ, αλλά ότι αποφεύγει να το ακούσουν τα μικρά τους παιδιά.

“Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια, γιατί για μένα ήταν πηγή έμπνευσης. Με ενέπνευσε, δεν το λέω αστεία. Στην παράσταση αφιερώνω, επίσης, ένα τραγούδι στον Σωτήρη Τσιόδρα, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω. Στον φόβο ήμασταν μαζί και όχι μόνο”, δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα