Ο Elton John βγαίνει στη ‘σύνταξη’: Ανακοινώνει την τελευταία περιοδεία της καριέρας του;

Ο Elton John βγαίνει στη ‘σύνταξη’: Ανακοινώνει την τελευταία περιοδεία της καριέρας του;
British musician Elton John delivers a speech during the ceremony for the Crystal Awards on the eve of annual meeting of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, Monday, Jan. 22, 2018. The award celebrates the achievements of leading artists who are bridge-builders and role models for all leaders of society. (AP Photo/Markus Schreiber) AP Photo/Markus Schreiber

Ο 70χρονος pop star ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την "ενεργό δράση", σχεδιάζοντας ωστόσο πρώτα μια παγκόσμια περιοδεία για να αποχαιρετίσει το κοινό του

Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους και επιδραστικούς pop star των τελευταίων 50 ετών. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο σερ Elton John ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την καριέρα του ύστερα από μια τελευταία αποχαιρετιστήρια παγκόσμια περιοδεία.

Ο παγκοσμίου φήμης τραγουδοποιός πρόκειται να δώσει σήμερα συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοινώσει τα μελλοντικά του σχέδια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται ο βρετανικός “Mirror”, ο 70χρονος τραγουδιστής πρόκειται στην ουσία να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την “ενεργό δράση”.

Κάτι που ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν θα γίνει “αθόρυβα”. Άλλωστε ο Elton John μας έχει συνηθίσει να κάνει “πάταγο” από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο. Άμεσως μετά την ολοκλήρωση των συναυλιών του στο Λας Βέγκας, πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα παγκόσμια περιοδεία, η οποία και θα είναι η τελευταία της καριέρας του.

Στα 50 χρόνια της καριέρας του, ο Elton John κατάφερε να πουλήσει πάνω από 200 εκατ. δίσκους, να κάνει αναρίθμητες top-10 επιτυχίες και να κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων Grammys, Brits, αλλά και Oscar.

Ωστόσο, πέρυσι, αναγκάστηκε να ματαιώσει πολλές συναυλίες ύστερα από μία σοβαρή μόλυνση που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Αυτό που μένει να φανεί βέβαια, σε περίπτωση που ευσταθούν τα παραπάνω, είναι αν θα σηματοδοτήσουν και το οριστικό τέλος της θρυλικής καριέρας του. Γιατί ο Elton John παραμένει αεικίνητος έως σήμερα. Την Κυριακή πρόκειται να τραγουδήσει μαζί με την Miley Cyrus στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy, ενώ θα παραστεί την άλλη εβδομάδα και σε μεγάλη συναυλία προς τιμήν του στη Νέα Υόρκη, παρουσία πολλών μεγάλων αστέρων της σύγχρονης μουσικής σκηνής, όπως οι Sam Smith, Chris Martin, John Legeng, κ.α.

Φωτό: AP Photo/Markus Schreiber

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα