Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Μιλούν για πρώτη φορά για τη σχέση τους, πώς γνωρίστηκαν

Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Μιλούν για πρώτη φορά για τη σχέση τους, πώς γνωρίστηκαν
Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου Instagram / @chef_koutsopoulosleonidas @chrysamichalopoulou

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησαν οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου που είναι ζευγάρι. Τι είπαν για τη γνωριμία τους και τη σχέση τους.

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν στην εκπομπή “Προσωπικά” της Έλενας Κατρίτση ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, οι οποίοι μίλησαν για πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση τους.

Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef και η γνωστή ηθοποιός που έπαιξε την Ζορζέτ στις “Άγριες Μέλισσες”, αποκάλυψαν το πώς γνωρίστηκαν, με την Χρύσα Μιχαλόπουλου να λέει:

“Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η όμορφη ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν θα έπρεπε ο σύντροφός της να πάει στην πρεμιέρα της στο θέατρο ή σε μας της αγαπημένης του ομάδας, του Πανιωνίου, με την ίδια να απαντά:

“Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά. Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός”.

Στην ίδια ερώτηση, πάντως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε:

“Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα