Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει πώς προέκυψε το θρυλικό “Λε Πα”

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει πώς προέκυψε το θρυλικό “Λε Πα”
Ο Λευτέρης Πανταζής στο "Mega Star" Glomex

Ο διάσημος τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής μίλησε για την καριέρα του, μοιράστηκε ιστορίες και απάντησε σε μουσικές ερωτήσεις. Όσα αποκάλυψε.

Στο “Mega Star” βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο (27/03) ο διάσημος τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του, τις αδυναμίες του, απάντησε σε μουσικές ερωτήσεις και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το θρυλικό ψευδώνυμο “Λε Πα”.

Όπως είπε, το “Λε Πα” είναι εμπνευσμένο από το άρωμα που είχε λανσάρει κάποτε για τις γυναίκες, περιγράφοντας λεπτομερώς την ιστορία του:

“Είχα πάει ταξίδι στη Γαλλία, είχα τραγουδήσει εκεί σε ένα ελληνικό μαγαζί και όταν γυρνούσα είχα πάει για ψώνια, γιατί πάντα σου δίνουν μία λίστα με παραγγελίες που θέλουν να τους φέρεις από τη χώρα που πήγες. Βλέπω, λοιπόν, εκεί που είμαι για ψώνια πριν ανέβω στο αεροπλάνο μια διαφήμιση που λέει “Κολόνια Αλέν Ντελόν”. Αυτός ο ωραίος τύπος, ο Γάλλος, ο γόης. Θα βγάλω κι εγώ κολόνια λέω. Το είπα στην παρέα μου εκείνη την ώρα και γελούσαν, αλλά εμένα μου έμεινε η ιδέα και όταν γύρισα στην Ελλάδα πήγα και βρήκα μια εταιρεία που δέχτηκε να το κάνουμε. Ρώτησα ένα φίλο μου διαφημιστή για το όνομα, γιατί δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε “Λευτέρης Πανταζής”. Του είπα ότι το είδα στη Γαλλία και σκεφτήκαμε το “Λε Πα” που είναι κάπως γαλλικό”, δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε, επίσης, για τη συμμετοχή του την προηγούμενη σεζόν στο “J2US”, για τις αδυναμίες του που είναι το τραγούδι και οι γυναίκες, αλλά και το ότι διατηρεί την καλή φυσική του κατάσταση επειδή δεν πίνει και δεν καπνίζει.

Τέλος, ο διάσημος τραγουδιστής ερμήνευσε μερικά αγαπημένα κομμάτια του στο “Mega Star”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα