O Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρετά τον James Bond – Το συγκινητικό αντίο στα γυρίσματα του “No Time To Die”

O Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρετά τον James Bond – Το συγκινητικό αντίο στα γυρίσματα του “No Time To Die”
Ο ηθοποιός Daniel Craig στον ρόλο του James Bond Nicola Dove/MGM vía AP

"Αγάπησα κάθε δευτερόλεπτο σε αυτές τις ταινίες και ειδικά σε αυτήν" λέει μεταξύ άλλων ο Ντάνιελ Κρεγκ στον αποχαιρετιστήριο λόγο του στον πράκτορα 007 και την ταινία "No Time To Die".

Αποχαιρέτησε και επίσημα τον James Bond ο Ντάνιελ Κρεγκ με ένα συγκινητικό λόγο που έβγαλε από το πλατό του “No Time to Die”, της ταινίας, στην οποία θα ενσαρκώσει για τελευταία φορά τον διάσημο μυστικό κατάσκοπο 007.

Σε αυτόν τον συγκινητικό λόγο ακούμε τον ηθοποιό να εκφράζει την εκτίμησή του στο συνεργείο της ταινίας και στην αφοσίωσή τους στην παραγωγή της. «Πολύς κόσμος δούλεψε και στις πέντε ταινίες μαζί μου. Ξέρω ότι λέγονται πολλά για το τι πιστεύω για τις ταινίες και όλα αυτά… τελοσπάντων. Αλλά αγάπησα κάθε δευτερόλεπτο σε αυτές τις ταινίες και ειδικά σε αυτήν, γιατί ξυπνούσα κάθε πρωί και είχα την ευκαιρία να δουλέψω με εσάς. Αυτή ήταν μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου» είπε ο Κρεγκ.

Δείτε το βίντεο με τον λόγο του Κρεγκ:

Όπως αναφέρει το IGN, το βίντεο είναι μέρος του ντοκιμαντέρ “Being James Bond”, μια νέα παραγωγή του Apple TV+ που εξερευνά τον χρόνο του Craig ως Bond, από το “Casino Royale” (2006) μέχρι το κύκνειο άσμα του. Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός των προαναφερθέντων ο ηθοποιός έχει ενσαρκώσει τον χαρακτήρα και στα “Quantum of Solace” (2008), “Skyfall” (2012) και “Spectre” (2015).

Στην ταινία θα δούμε τον Bond να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η σύνταξή του θα λήξει όταν ένας πράκτορας της CIA εμφανίζεται και ζητάει τη βοήθειά του με τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα, που θα οδηγήσει τον Bond στον δρόμο ενός μυστηριώδους κακοποιού, επανδρωμένου με επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Εκτός του Ντάνιελ ως James Bond, θα δούμε τη Λέα Σεϊντού στον ρόλο της Dr. Madeleine Swann, τον Ρέι Φάινς ως M, τον Μπεν Γουινσώ ως Q, τη Ναόμι Χάρις ως Moneypenny, τον Τζέφρι Ράιτ ως Felix Leiter, τον Κριστόφ Γουόλτζ ως Ernst Stavro Blofeld, τον Ρόρι Κινίαρ ως Bill Tanner, τον Ράμι Μάλεκ ως Lyutsifer Safin και την Άνα Ντε Αρμάς ως Paloma.

Οι ‘βετεράνοι’ σεναριογράφοι του μυστικού πράκτορα 007, Neal Purvis και Robert Wade, έγραψαν το σενάριο αυτής της ταινίας, με μια μικρή βοήθεια από την, βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag). Σκηνοθέτης είναι ο Cary Joji Fukunaga, ενώ στον ρόλο των παραγωγών βλέπουμε τους Michael G. Wilson και Barbara Broccoli. Ο Hans Zimmer ντύνει μουσικά την ταινία και η βραβευμένη με πέντε Grammy, Billie Eilish, ερμηνεύει το ομώνυμο τραγούδι.

Το “No Time To Die” ανήκει στη λίστα μας με τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες για το έτος που διανύουμε και θα είναι η μεγαλύτερη ταινία του franchise. Η πρεμιέρα του θα λάβει χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα