Ο σωσίας του Μπρους Γουίλις αποκαλύπτει: "Τον έβλεπα να χειροτερεύει"

Μπρους Γουίλις
Μπρους Γουίλις ARTHUR MOLA/INVISION/AP

Ο επί 17 χρόνια στενός συνεργάτης του Μπρους Γουίλις μίλησε για την επιδείνωση της υγείας του ηθοποιού με αφορμή την απόφασή του να εγκαταλείψει την υποκριτική.

Μόλις χθες ανακοινώθηκε από την οικογένεια του Μπρους Γουίλις πως ο ηθοποιός αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα του στην υποκριτική, αφού διαγνώστηκε με αφασία, μια πάθηση που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του, όπως είναι η μνήμη και η ομιλία.

"Μετά από ώριμη σκέψη ο Μπρους αποφάσισε να αφήσει την καριέρα που σήμαινε τόσα για εκείνον" αναφερόταν στην ανάρτηση που μοιράστηκε η οικογένεια.

ADVERTISING

Για την κατάσταση υγείας του ηθοποιού μίλησε, μεταξύ άλλων, και ο στενός συνεργάτης του Στιούαρτ Φ. Γουίλσον. Ο επί 17 χρόνια σωσίας του Μπρους Γουίλις αναφέρθηκε στις αλλαγές που είχε παρατηρήσει στην συμπεριφορά του μετά τη διάγνωση.

"Παρατηρούσαμε κάποιες διαφορές, αλλά αυτό συμβαίνει συχνά με τους διάσημους σελέμπριτις, όπως είναι Μπρους, έχουν να ασχοληθούν με 1 εκατομμύριο πράγματα" ανέφερε ο Γουίλσον στην The Sun.

"Κάποιες φορές όταν του μιλούσαμε φαινόταν αφηρημένος, σκεφτόμασταν ότι δεν ήταν τίποτα, αλλά πάντα αναρωτιέσαι τι άλλο μπορεί να συμβαίνει". Όπως διευκρίνισε όμως, όσο περισσότερο χρόνο περνούσαν μαζί τόσο πιο εμφανές γινόταν ότι επρόκειτο για κάτι σημαντικότερο.

"Από ένα σημείο και μετά ξέραμε ότι κάτι συνέβαινε. Είχε αρχίσει να κάνει εξετάσεις για διάφορα, τότε ακόμα δεν γνωρίζαμε περί τίνος ακριβώς επρόκειτο" ανέφερε ενώ υπογράμμισε πως η ανακοίνωση εκ μέρους του ηθοποιού θα ερχόταν αργά ή γρήγορα.

Παλαιότερες αναφορές σημειώνουν πως η μνήμη του Γουίλις είχε αρχίσει να φθείρεται και γι' αυτόν τον λόγο αρκετές φορές χρησιμοποιούσε ακουστικά για να θυμάται τις ατάκες του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στο Page Six πως η κατάσταση του Γουίλις ήταν γνωστή εδώ και καιρό στους κύκλους του Χόλιγουντ. "Όλοι το γνώριζαν τόσο το καστ όσο και το συνεργείο"

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως τα γυρίσματα γίνονταν σε τοποθεσίες κοντινές στο σπίτι του ηθοποιού, ώστε να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του, η οποία είχε αναλάβει και την φροντίδα του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network