Ο Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει τη συνέχεια του ‘Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή’

Ο Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει τη συνέχεια του ‘Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή’
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ "Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ" ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) Eurokinissi

O ηθοποιός μιλά στο TV Εθνος για την επιτυχία στην τηλεόραση, το θέατρο, το χωρισμό και όσα δεν θα έκανε στην ελληνική τηλεόραση. Ποιο στοιχείο από την σειρά που διακόπηκε πρόωρα αποκαλύπτει;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ίσως ο πιο επιτυχημένος και αναγνωρίσιμος ηθοποιός της γενιάς του. Με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό στην τηλεόραση και άλλες τόσες στο θέατρο, κυρίως πλάι στους Ρέππα – Παπαθανασίου. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο σίριαλ “Έλα στη θέση μου”, μιλά στην Έρρικα Ρούσσου και το TV Έθνος για τα “χρυσά χρόνια” της τηλεόρασης. Από εκείνη την περίοδο που και ο ίδιος πρόλαβε, του λείπουν οι προσεγμένες παραγωγές των Μανουσάκη, Παπαοικονόμου και Παπακαλιάτη.

Συνομιλώντας για εκείνη την περίοδο, η συζήτηση πηγαίνει στην τηλεοπτική σειρά “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή”, όπου ο ηθοποιός υποδυόταν τον γιο της Αλέκας (Χρύσα Ρώπα). Η μαύρη κωμωδία των Ρήγα – Αποστόλου είχε προκαλέσει τηλεοπτικό σεισμό με ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και επειδή διακόπηκε μυστηριωδώς έπειτα από 6-7 επεισόδια.

Έχω την εντύπωση ότι αν συνεχιζόταν θα ήταν η καλύτερη σειρά που θα είχε γράψει το δίδυμο Ρήγας – Αποστόλου

“Έχω την εντύπωση ότι αν συνεχιζόταν θα ήταν η καλύτερη σειρά που θα είχε γράψει το δίδυμο Ρήγας – Αποστόλου. Ήταν εξαιρετικό από πλευράς γραφής και εντελώς διαφορετικό από τους “Δύο Ξένους” που είχαν εξίσου πολύ καλό κείμενο” σημειώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που δίνει στοιχεία για τη συνέχεια της σειράς. Όπως λέει, θα εμφανιζόταν κάποια στιγμή ο πατέρας του, αφού στη σειρά τον μεγάλωνε μόνη της η Αλέκα. “Θα επέστρεφε κάποια στιγμή ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν φίρμα σε κάποιο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού”.

Επίσης, ο επιβεβαιώνει το σενάριο πως ο Μαντάς, ο άνδρας που κακοποιούσε σεξουαλικά τις γυναίκες της σειράς θα δολοφονούνταν. Μάλιστα αποκαλύπτει και το πρόσωπο που θα το έκανε. “Νομίζω ότι μου είχε πει ο Αλέξανδρος Ρήγας πως “θα τον έτρωγε” κατά λάθος η Καστάνη” αναφέρει.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πάντως πιστεύει πως θα έπρεπε κάπως να ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά, έστω και με μια ταινία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα