Όταν ο Τριαντάφυλλος έλεγε πως δεν θα άφηνε τον γιο του για να πάει στο “Survivor”

Όταν ο Τριαντάφυλλος έλεγε πως δεν θα άφηνε τον γιο του για να πάει στο “Survivor”
Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος Instagram / @triantafillos_xatzinikolaou

Μια παλιά δήλωση του Τριαντάφυλλου για το "Survivor" ήρθε ξανά στην επιφάνεια και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. "Εγώ δεν είμαι Χανταμπάκης", είχε πει ο τραγουδιστής.

Ο Τριαντάφυλλος αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του “Survivor 4” και φαίνεται πως του αρέσει πολύ η πρόκληση και η εμπειρία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, μια παλιά του δήλωση από το 2017, την περίοδο δηλαδή που προβαλλόταν το πρώτο “Survivor”, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες.

Στη δήλωσή του είχε πει πως δεν θα άφηνε το παιδί του, για να ταξιδέψει τόσο μακριά και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για ένα παιχνίδι, όταν ρωτήθηκε για το αν θα πήγαινε στο “Survivor”. Το απόσπασμα από την τότε συνέντευξή του στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ” έφερε ξανά στην επιφάνεια ο χιουμοριστικός λογαριασμός του Instagram @SoulaGlamorous.

Τι είχε πει ο Τριαντάφυλλος για το “Survivor”:

“Το βλέπω το Survivor. Είναι η ώρα που βάζω τον γιο μου για ύπνο, οπότε κάθομαι και το βλέπω. Είναι ωραίο, είναι κάτι διαφορετικό. Το γουστάρω, μ’ αρέσει, το παρακολουθώ. Αν δεν είχα τον γιο μου, πραγματικά θα πήγαινα. Εγώ δεν είμαι Χανταμπάκης όμως. Δεν θα άφηνα ποτέ τον γιο μου, για να πάω σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και για τόσο καιρό μακριά, για ένα παιχνίδι”, δήλωσε τότε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα