Ούμα Θέρμαν: Που βρίσκεται σήμερα; Η νέα της ζωή

Ούμα Θέρμαν: Που βρίσκεται σήμερα; Η νέα της ζωή
Η Ούμα Θέρμαν κατά τη διάρκεια κινηματογραφικού φεστιβάλ 2009/Associated Press

Η Ούμα Θέρμαν γίνεται σήμερα 51 ετών, μετρώντας ένα εντυπωσιακό νέο ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή αλλά και μια αλλιώτικη δημιουργική απόπειρα στο Netflix.

H Ούμα Θέρμαν ποτέ δεν αρκέστηκε στο να συμμετέχει σε “συμβατικά” εμπορικά projects μυθοπλασίας. Οι πρωταγωνιστικοί της ρόλοι σε ταινίες του Κουεντίν Ταραντίνο δείχνουν ότι ποτέ δεν φοβήθηκε να φτάσει τις ερμηνείες της στα άκρα. Σήμερα, η 51χρονη ηθοποιός προτιμά να εμφανίζεται πιο αραιά σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ενώ ζει και έναν νέο έρωτα, ο οποίος γεννήθηκε στην παραλιακή περιοχή του Χάμπτονς, μέσα στο lockdown,

Το 2019, η Ούμα Θέρμαν πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά’ Chambers’, σε σενάριο που θυμίζει υπερβολικά ταινίες όπως η ‘Έκτη Αίσθηση’, ενώ αναμένεται να συμμετάσχει και στην ρομαντική κομεντί ‘Hollywood Stargirl’ στο πλευρό της Τζούντι Γκριρ. Το ‘Suspicion’ είναι ένα αστυνομικό θρίλερ, με την κεντρική ιστορία να αναφέρεται στην απαγωγή του ανήλικου παιδιού μιας πλούσιας επιχειρηματία.

Δεν είναι ακριβώς φημισμένες οι τελευταίες συμμετοχές της Θέρμαν σε τηλεόραση και σινεμά, ίσως γιατί πια, αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην φιλανθρωπική οργάνωση ‘Room To Grow’, που έχει ως στόχο την παροχή άμεσης βοήθειας σε ανήλικα παιδιά που ζουν σε ακραία φτώχεια.

Παράλληλα, η Θέρμαν ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με το νέο της μεγάλο έρωτα, τον αρχιτέκτονα Πίτερ Σάμπιθ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς, σε μια χαλαρή βόλτα σε πάρκο της περιοχής Χάμπτονς, ενώ το lockdown στη Νέα Υόρκη ήταν ήδη σε εφαρμογή. Η ιστορία της συνάντησης τους, όπως την κατέγραψε το περιοδικό Marie Claire, αναφέρει (μάλλον στα όρια της κινηματογραφικής μυθοπλασίας), πώς ο Σάμπιθ όταν την είδε για πρώτη φορά, δεν κατάλαβει καν ποιά ήταν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα