Η Ούμα Θέρμαν ποζάρει μπροστά στα “Κίτρινα Γιλέκα”

Η Ούμα Θέρμαν ποζάρει μπροστά στα “Κίτρινα Γιλέκα”
Η ηθοποιός Ούμα Θέρμαν Arthur Mola/Invision/AP

Η αμερικανίδα ηθοποιός Ούμα Θέρμαν βρέθηκε στο Παρίσι το Σάββατο και δεν μπορούσε να μείνει εκτός κλίματος. Ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία όπου ποζάρει ανάμεσα στους διαδηλωτές των "Κίτρινων Γιλέκων".

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε το Σάββατο στη γαλλική πρωτεύουσα, η οποία είχε κατακλυστεί από διαδηλωτές των “Κίτρινων Γιλέκων” που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την κυβέρνηση του Προέδρου Μακρόν και για το αυξανόμενο κόστος ζωής στη Γαλλία.

Τα “Κίτρινα Γιλέκα” πλημμύρισαν τους δρόμους του Παρισιού, ενώ οι κινητοποιήσεις σημαδεύτηκαν για άλλη μια φορά από άγρια επεισόδια, καταστροφές, συλλήψεις. Η αμερικανίδα ηθοποιός και ηρωίδα του Kill Bill αποφάσισε να φωτογραφηθεί εν μέσω των διαδηλώσεων, ποζάροντας απλά και λιτά μπροστά από τα “Κίτρινα Γιλέκα””. 

Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αυγουστίνου, όπου είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος, και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα της φωτογραφίας δεν εξηγεί το αν βρέθηκε εκεί τυχαία ή επί σκοπού, αλλά γράφει τα εξής λόγια:

“Παρίσι σήμερα. Βόμβες καπνού και η αστυνομία έρχεται”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα