Η Πάμελα Άντερσον τα βάζει με τις ελίτ: Έχουν δίκιο τα "κίτρινα γιλέκα"

Πάμελα Άντερσον
Πάμελα Άντερσον JOEL C RYAN/AP

Η αειθαλής σεξοβόμβα καταδικάζει μεν τη βία, δηλώνει όμως ευθαρσώς ότι η θεσμική βία είναι ακόμη χειρότερη και προειδοποιεί ότι θα πρέπει να προβληματιστούμε και να αλλάξουμε ρότα για να δημιουργήσουμε ισότιμες κοινωνίες.

Η θρυλική πρωταγωνίστρια του Baywatch, Πάμελα Άντερσον, καταφέρθηκε εναντίον της "θεσμικής βίας των ελίτ" στη Γαλλία και σε όλον τον κόσμο, με αφορμή τα επεισόδια που αμαύρωσαν τις κινητοποιήσεων των "κίτρινων γιλέκων" το Σαββατοκύριακο.

"Καταφρονώ τη βία... Όμως τι είναι η βία όλων αυτών των ανθρώπων, αυτά τα πολυτελή καμένα αυτοκίνητα, σε σύγκριση με τη θεσμική βία των γαλλικών (και των παγκόσμιων) ελίτ;" έγραψε στο Twitter η πρωταγωνίστρια της σειράς "Μπέιγουοτς". Η Άντερσον ζει σήμερα στη Μασσαλία με τον ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί.


"Αντί να μας υπνωτίζουν αυτές οι εικόνες με τις πυρκαγιές, πρέπει να αναρωτηθούμε από πού προέρχονται αυτά... Η απάντηση είναι ότι προέρχονται από τις αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των ελίτ των μεγάλων πόλεων και των φτωχών στις αγροτικές περιοχές, μεταξύ των πολιτικών που εκπροσωπούνται από τον Μακρόν και το 99% που βαρέθηκαν τις ανισότητες, όχι μόνο στη Γαλλία αλλά και σε όλον τον κόσμο", πρόσθεσε.

"Το πραγματικό ερώτημα είναι να μάθουμε αν η ανυπακοή μπορεί να είναι εποικοδομητική" και "αν οι προοδευτικοί στη Γαλλία και στον κόσμο μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενέργεια ώστε αντί για βία να βλέπουμε εικόνες από την οικοδόμηση ισότιμων κοινωνιών", κατέληξε.

Η Πάμελα Άντερσον αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια για τα δικαιώματα των ζώων ενώ το τελευταίο διάστημα αναρτά συχνά μηνύματα στο Twitter εκφράζοντας την υποστήριξή της στους μετανάστες και όσους αναγκάστηκαν να γίνουν πρόσφυγες λόγω της κλιματικής αλλαγής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γαλλία, Κίτρινα Γιλέκα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Le Monde για "κίτρινα γιλέκα": Ανεκδιήγητες οι βιαιότητες στο Παρίσι

Επεισόδια στη Γαλλία: Νεκρή 80χρονη από δακρυγόνο

Πάμελα Άντερσον - Τζούλιαν Ασάνζ: Το παρασκήνιο μιας αταίριαστης "σχέσης"

To ερωτικό ποίημα της Πάμελα Άντερσον στον Τραμπ

SHARE: