Παπασπηλιόπουλος: “Ανυπομονώ να βγει το εμβόλιο του κορονοϊού”

Παπασπηλιόπουλος: “Ανυπομονώ να βγει το εμβόλιο του κορονοϊού”

Για το θέατρο, τα παιδιά του και τον κορονοϊό μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Τι απάντησε στο αν θα δεχόταν να παίξει τον Χίτλερ.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” της ΕΡΤ βρέθηκε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος μίλησε για τα παιδιά του, την καριέρα του, αλλά και την πανδημία του κορονοϊού.

Μιλώντας για τον γιο του, ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε πως δεν θα ήθελε να τον έχει ως πρότυπο, καθώς για ένα αγόρι αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα καταπιεστικό και να εγκλωβίσει το παιδί.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις θεωρίες συνομωσίας και την αμφισβήτηση που υπάρχει γύρω από τον κορονοϊό, αλλά και τη δαιμονοποίηση των εμβολίων.

“Έχω την τύχη να μην έχω social media και βλέπω πολύ φιλτραρισμένες ειδήσεις. Ανυπομονώ για το εμβόλιο, θα το κάνω όταν βγει. Είναι σοβαρό το θέμα του κορονοϊού”, δήλωσε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Σχετικά με το αν θα υποδυόταν έναν ρόλο ιστορικού προσώπου ακόμη και αν διαφωνούσε με όσα εκείνος πρέσβευε, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ανέφερε:

“Έχω παίξει πολλούς απεχθείς ρόλους και συνήθως είναι και πολύ ωραίοι γιατί έχουν ιδιόρρυθμες συμπεριφορές. Με μεγάλη μου χαρά θα ενσάρκωνα τον Χίτλερ. Τα ακραία πρόσωπα είναι και τα πιο ενδιαφέροντα για να παίξεις. Αν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου προτείνει ένα ρόλο στη σειρά δεν θα το σκεφτώ καθόλου, θα πω κατευθείαν ναι. Είναι ένας άνθρωπος που φροντίζει τις δουλειές του με μοναδικό τρόπο. Οι δουλειές του είναι προσεγμένες όσο ελάχιστες στην τηλεόραση”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα