Παπούλια για Σεργιανόπουλο: “Τον θάνατο του Νίκου τον διαχειρίστηκα με σιωπή”

Παπούλια για Σεργιανόπουλο: “Τον θάνατο του Νίκου τον διαχειρίστηκα με σιωπή”
Νίκος Σεργιανόπουλος και Εβελίνα Παπούλια το 1999 Eurokinissi

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με την κόρη της, για την ιδέα του γάμου, αλλά και για την κρίση ηλικίας που πέρασε. Ποια η άποψή της για το "greek καμάκι".

Στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” και στην τηλεόραση της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή των “Δύο Ξένων”, για τον συμπρωταγωνιστή της, Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά και για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία μικρή όπως λέει, ήταν ο φόβος και τρόμος των αγοριών, μίλησε για τη ζωή στην Αμερική και τον τρόπο με τον οποίο έζησε το αμερικάνικο όνειρο, την επιστροφή στην Ελλάδα και τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για την αναγνωσιμότητα που “εισέβαλλε” ξαφνικά στη ζωή.

Σχετικά με το πώς χειρίστηκε το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου και για το πώς διαχειρίστηκαν τα ΜΜΕ την υπόθεση δήλωσε:

“Τον θάνατο του Νίκου τον διαχειρίστηκα με σιωπή. Δεν μου άρεσε καθόλου που έβλεπα να βγαίνουν να μιλάνε για τον Νίκο. Και δεν μου άρεσε καθόλου το πώς δημοσιογραφικά είχε καλυφθεί το όλο θέμα. Κατά τη διάρκεια των “Δύο Ξένων” κάναμε κάποιες φορές παρέα. Με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές δεν είχα το περιθώριο, δεν είχα το χρόνο, ήμουν λίγο σαν την τρελή, δεν είχα καθόλου ζωή”, είπε η δημοφιλής καλλιτέχνιδα.

Ενώ αναφερόμενη στον Αλέξανδρο Ρήγα είπε: Με τον Αλέξανδρο είμαστε φίλοι. Η αλήθεια είναι πως όταν με θέλει κάτι, σηκώνει το τηλέφωνο και με παίρνει. Όταν τον παίρνω εγώ απλά για να του πω ‘τι γίνεται;’ Μπορεί να μην το σηκώσει. Και του γράφω ‘Αλέξανδρε, σε παίρνω να δω τι κάνεις'”.

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα για τη σχέση της με την κόρη της, Αφροδίτη και το τατουάζ τριαντάφυλλο που μοιράζονται κι οι δύο στον καρπό, ενώ αναφέρθηκε στο αν τα πάνε καλά.

Μίλησε επίσης στην ιδιαίτερη σχέση της με τον γάμο, την κρίση ηλικίας που πέρασε, το greek καμάκι, αλλά και για τις εντυπώσεις της από τις συναντήσεις της με διάσημους σταρ, όπως οι Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα