Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το περιστατικό που της στέρησε την καριέρα στο εξωτερικό

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το περιστατικό που της στέρησε την καριέρα στο εξωτερικό
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δήλωσε ερωτευμένη με τον σύζυγό της, πλήρης από την οικογένεια της αλλά και αποκάλυψε το περιστατικό που της στέρησε μια καριέρα στο εξωτερικό.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή The Dot και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον άντρα της, Φώτη, αλλά και για το περιστατικό που της στέρησε μια καριέρα στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα της είναι γεμάτο, αφού όπως εξηγεί η ίδια κάθε πρωί ξυπνάει 6 παρά 15 αφού έχει εκπομπή 7-10 στον ραδιοφωνικό σταθμό Legend 88,6. Μετά κανονίζει τα ραντεβού της, αφιερώνει χρόνο στα παιδιά και τον άντρα της, ασχολείται με τις πρόβες της μπάντας στην οποία συμμετέχει ενώ παράλληλα αφιερώνει αρκετό χρόνο και στο θέατρο.

Η ταλαντούχα Πηνελόπη μίλησε για τη σχέση της, τονίζοντας πολλές φορές πόσο ερωτευμένη είναι με τον άντρα της καθώς και το πόσο πολύ έχει ανάγκη να περνάει χρόνο μαζί του. Δήλωσε πως ο Φώτης της άρεσε πολύ από την αρχή αν και ήξερε πως ήταν δεσμευμένος. Γνωρίστηκαν μέσω των social media και το πρώτο τους ραντεβού διήρκεσε από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Μάλιστα η Πηνελόπη αποκάλυψε πως δεν φιλήθηκαν στο πρώτο ραντεβού, αφού ήθελε να είναι πρώτα 100% σίγουρη πως την θέλει.

Οι δύο τους βρέθηκαν σε μια περίοδο που ήταν χορτασμένοι από τη ζωή ενώ με το που συναντήθηκαν ήξεραν ότι ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Ο γάμος τους ήταν πολιτικός με καλεσμένους τα άτομα του κοντινού τους κύκλου.

Όσον αφορά το αν θα έκανε άλλο παιδί η Πηνελόπη παραδέχτηκε ότι αν και θα ήθελε να κάνει παιδί, νιώθει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει αιτία να παραμελήσει την κόρη της Λυδία ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θέλω να χαρώ τον άντρα μου, μου χει λείψει πολύ να κοιμόμαστε μαζί και να κάνουμε πράγματα”.

Η Πηνελόπη μίλησε και για το περιστατικό που της στέρησε μια καριέρα στο εξωτερικό.

“Είχα πάει σε μια συναυλία, όπου έγιναν επεισόδια και μέσα στον κόσμο που πιάσανε, πιάσανε και μένα. Είχαν κάψει και αυτοκίνητα, όπως και το δικό μου. Μας έπιασαν την ώρα που τρέχαμε να σωθούμε, γιατί έπεφταν οι μολότοφ “βροχή” και ήταν επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα. Για 7 χρόνια κάθε πρώτη του μηνός πήγαινα στο τμήμα γιατί είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Αυτό έγινε περίπου το 2000”.

Ενώ το όνειρο της ήταν να βγει στο εξωτερικό, το απρόοπτο γεγονός της άλλαξε τα πλάνα. Μάλιστα, έκανε πολύ καιρό να πάει σε μέρη με πολύ κόσμο, ενώ σχετικά πρόσφατα που βρέθηκε τυχαία μπροστά σε μια πορεία στο κέντρο “ακινητοποιήθηκε”. “Νομίζω δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου αυτό το συναίσθημα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα