Ποια Σπυροπούλου; Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ατζούν

Ποια Σπυροπούλου; Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ατζούν

Μπορεί τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα να οργιάζουν για σχέση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται ότι είναι λίγο διαφορετικά.

Εδώ και λίγες μέρες φημολογείται πάρα πολύ έντονα πως η όμορφη παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο μεγάλος Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί διατηρούν σχέση.

Η άρνηση της Σπυροπούλου να διαψεύσει τις φήμες και ο τρόπος που απάντησε όταν ερωτήθηκε επ’ αυτού, ενέτειναν τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, ωστόσο, φαίνεται πως τελικά η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ.

Ο Ατζούν λίγο καιρό μετά το διαζύγιό του έχει έρθει κοντά με μία 20χρονη Τουρκάλα καλλονή, με το όνομα Ιτίρ, η οποία το 2017 αναδείχθηκε Μις Τουρκία.

Αυτό που προσέχει κανείς πολύ έντονα, είναι πως η Ιτίρ μοιάζει πάρα πολύ με την πρώην γυναίκα του Acun, την Σεϊμά Σουμπασί, ενώ έχουν βγει στη δημοσιότητα ήδη και οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες.

Η 20χρονη Ιτίρ δεν μας είναι εντελώς άγνωστη, αφού πρόκειται για το ίδιο άτομο που θα παρουσιάζει μαζί με τη Λάουρα Νάργες μια εκπομπή στο κανάλι της Acun Media στο Youtube, όπου θα σχολιάζουν όλα όσα θα γίνονται στο Survivor 3.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα