Πωλίνα Απέργη: Η τραγουδίστρια περιγράφει τον ξυλοδαρμό της από θαμώνα

Πωλίνα Απέργη: Η τραγουδίστρια περιγράφει τον ξυλοδαρμό της από θαμώνα
Η Πωλίνα Απέργη στα "Μεσάνυχτα" Youtube

Η τραγουδίστρια Πωλίνα Απέργη μίλησε στα "Μεσάνυχτα" για τον ξυλοδαρμό της από θαμώνα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου δούλευε και για την δύσκολη ζωή της.

Ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού με θύμα την Πωλίνα Απέργη συνέβη πριν από λίγες μέρες νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, όταν θαμώνας του μαγαζιού της επιτέθηκε σωματικά.

Το περιστατικό είχε καταγγείλει η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεωνόρας Μελέτη και μίλησε για τον ξυλοδαρμό της, αλλά και για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, τον γιο της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της.

Είχα το live μου, είχαμε κόσμο, όλα μια χαρά, χρονιάρες μέρες και εκεί δέχτηκα μια βάναυση επίθεση. Έκανα διάλειμμα από το πρόγραμμά μου και κατέβηκα από την πίστα να πιω ένα ποτό με την παρέα μου στο τραπέζι. Ήμουν γυρισμένη πλάτη στον κύριο, δεν τον ήξερα. Όπως ήμουν γυρισμένη δέχτηκα μια πάρα πολύ προκλητική και βάναυση επίθεση στα επίμαχα σημεία μου. Και όπως γύρισα να δω τι συμβαίνει, με χτύπησε. Δεν είχε προηγηθεί απολύτως τίποτα. Ίσως να προσβλήθηκε από το γεγονός ότι πέρασα μπροστά του, ίσως να θεώρησε προκλητική την εμφάνισή μου; Με άγγιξε εκεί που δεν θα έπρεπε να με αγγίξει. Δεν πρόλαβα να πω τίποτα, ούτε να αντιδράσω. Μου έδωσε μια μπουνιά και μου άνοιξε τη μύτη. Να είναι καλά οι υπόλοιποι θαμώνες που με έσωσαν και με τράβηξαν από αυτόν. Έκανε σαν μανιακός”, δήλωσε για την επίθεση που δέχτηκε η τραγουδίστρια.

“Ακόμη και τη στιγμή που έψαχνα τρόπο να πάω στο νοσοκομείο, γιατί έτρεχε το αίμα, εκείνος τσίριζε, φώναζε, με απειλούσε. Δεν ήθελα να δώσω περισσότερη έκταση, φοβήθηκα, είμαι και μητέρα ενός παιδιού. Ζήτησα τα στοιχεία του για να του κάνω μήνυση και δεν μου τα έδιναν”, συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η ίδια χαρακτήρισε τη ζωή της “κακό μυθιστόρημα”, καθώς εξομολογήθηκε στην Ελεωνόρα Μελέτη πως η μητέρα της την εγκατέλειψε αμέσως μετά τη γέννησή της, ενώ ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν 10 ετών. Την μητέρα της, όπως είπε, την αναζήτησε στα 18 – 19 της χρόνια μέσω της αστυνομίας και την είδε δύο φορές μέχρι σήμερα. Επίσης, η τραγουδίστρια μίλησε για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του παιδιού της και για το ότι μεγαλώνει μόνη τον 7χρονο γιο της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα