Πώς ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ μπερδεύει τους καρχαρίες όταν κάνει σερφ

Πώς ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ μπερδεύει τους καρχαρίες όταν κάνει σερφ
Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ενώ δαμάζει τα κύματα, στη Χαβάη, με όλα τα μέτρα προστασίας για τους καρχαρίες. Instagram (Zuck)

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ απολαμβάνει να κάνει σερφ, αλλά όχι τις πιθανότητες που υπάρχουν να συναντήσει καρχαρία. Για αυτό και παίρνει όλα τα πιθανά μέτρα. Ας δούμε ποια είναι.

O Μαρκ Ζάκερμπεργκ πήρε την οικογένεια του και ‘πετάχθηκαν’ έως τη Χαβάη για τον εορτασμό της επετείου του γάμου του με την Πρισίλα Τσαν (στις 20/5). Με την ευκαιρία, ασχολήθηκε και με το αγαπημένο του χόμπι. Που είναι το σέρφινγκ. Δηλαδή, αυτό με υδροκίνητη σανίδα που φτάνει έως τα 40 χιλιόμετρα την ώρα.

Για να είναι βέβαιος πως θα επιστρέψει στην ακτή και τη δουλειά του, φόρεσε στο πόδι του το Sharkbanz, Συσκευή που υποστηρίζει πως απομακρύνει τους καρχαρίες, μέσω εκπομπής ειδικού ηλεκτρικού ρεύματος που ‘διαλύει’ την ικανότητα του σαρκοβόρου ψαριού να αισθανθεί ηλεκτρομαγνητικά πεδία, όταν ψάχνει για το θήραμα του. Η τιμή αυτού του ‘βραχιολιού’ είναι στα 84 δολάρια και η αποτελεσματικότητα του αμφισβητείται -καθώς δεν έχουν παρουσιαστεί σχετικά data. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον κάνει τον Ζάκερμπεργκ και χιλιάδες άλλους που το έχουν αγοράσει, να αισθάνονται καλύτερα, εμάς μας περισσεύει.

Ειρήσθω εν παρόδω, η σανίδα του αφεντικού του Facebook έχει από κάτω animal print και για την ακρίβεια το μοτίβο της ζέβρας, που κάποιοι ισχυρίζονται πως επίσης αποτρέπουν τους καρχαρίες -με τις λωρίδες να τους ‘μπερδεύουν’.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα