ΖΑΚΕΡΜΠΕΡΓΚ

Facebook

Το Facebook αλλάζει επίπεδο: Πλέον θέλει να διαβάζει το μυαλό σου

Το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο έχεο αρχίσει να χρηματοδοτεί διάφορες έρευνες που αναπτύσσουν «αποκωδικοποιητές ομιλίας», ικανούς να εντοπίσουν τι βούλονται να πουν τα ανθρώπινα υποκείμενα μέσω των εγκεφαλικών τους μηνυμάτων, τονίζεται σε άρθρο που δημοσιεύεται σε μπλογκ του ίδιου του Facebook.

Facebook

Δραματική προειδοποίηση για το Libra: "Το κρυπτονόμισμα του Facebook θα μετατοπίσει την ισχύ σε λάθος χέρια"

Ο συνιδρυτής της Facebook υποστηρίζει ότι το κρυπτονόμισμα Libra μπορεί να μετατοπίσει την επιρροή επί της νομισματικής πολιτικής από τις κεντρικές τράπεζες σε ιδιωτικές εταιρείες.

Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Πονοκέφαλος για Ζάκερμπεργκ: Για ρατσισμό και σεξισμό κατηγορείται στενός του συνεργάτης

Ο επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας του Μαρκ Ζάκερμπεργκ απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του και βρίσκεται στο στόχαστρο έρευνας έπειτα από κατηγορίες για σεξιστικές και ρατσιστικές δηλώσεις.

Facebook

GlobalCoin: Το Facebook θα δημιουργήσει δικό του ψηφιακό νόμισμα

Το Facebook βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να δημιουργήσει ένα νέο παγκόσμιο ψηφιακό κρυπτονόμισμα μέσα στο 2020 ή και έως το τέλος του 2019. Πριν μια δεκαετία το Facebook είχε δημιουργήσει το εικονικό νόμισμα Facebook Credits, ένα πείραμα που έλαβε άδοξα τέλος

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ

"Πόλεμος" στο Facebook: Ο ένας από τους συνιδρυτές λέει στον Ζάκερμπεργκ να φύγει

Υπέρ της διάσπασης του κολοσσού των social media τάσσεται ο Κρις Χιουζ, ένας εκ των συνιδρυτών του, προτείνοντας μάλιστα και την αποχώρηση του Μαρκ Ζάκερμπεργκ από το "βασίλειο" του Facebook

Ο επικεφαλής του facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ σε συνέδριο της εταιρίας στην Καλιφόρνια

Ζάκερμπεργκ: Ζητά αυστηρότερες ρυθμίσεις για τα social media

Να κάνουν πιο δύσκολη τη ζωή του ίδιου, ζητάει με επιστολή του το αφεντικό του Facebook, σε μια προσπάθεια να δείξει καλή θέληση και να προκαταλάβει νέες κριτικές κατά του μεγαλύτερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Ζάκερμπεργκ: Μην "πυροβολείτε" το Facebook

Το Facebook συμπληρώνει 15 χρόνια ζωής και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ υπερασπίζεται το δημιούργημά του εν μέσω της δριμείας κριτικής που δέχεται τον τελευταίο χρόνο για παραπληροφόρηση, κατάχρηση δεδομένων και χειραγώγηση των χρηστών του.

Ο Ζάκερμπεργκ αρνείται να διαγράψει τους αρνητές του Ολοκαυτώματος

Νέα διαμάχη: Ο Ζάκερμπεργκ αρνείται να διαγράψει τους αρνητές του Ολοκαυτώματος

"Είμαι Εβραίος και υπάρχουν άνθρωποι που αρνούνται την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος. Είναι σοκαριστικό όμως δεν πιστεύω ότι το facebook πρέπει να διαγράψει αυτές τις απόψεις" δήλωσε ο ιδρυτής της πλατφόρμας.

Διαδηλωτής υψώνει τη σημαία της ΕΕ και στέκεται δίπλα σε χάρτινο ομοίωμα του Ζάκερμπεργκ, διαμαρτυρόμενες εναντίον των fake λογαριασμών του Facebook, μπροστά στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Σκάνδαλο Facebook: Ο Ζάκερμπεργκ στην Ευρωβουλή για τα προσωπικά δεδομένα

Μετά την θύελλα για το σκάνδαλο με τις διαρροές προσωπικών δεδομένων από το Facebook, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ απαντά απόψε σε ερωτήσεις ευρωβουλευτών. Μάλιστα η συγκεκριμένη συνεδρίαση μεταδίδεται σε live streaming, με στόχο να περάσει το μήνυμα της διαφάνειας.

Ο Ελληνοαμερικανός βουλευτής που "στρίμωξε" τον Ζάκερμπεργκ

Ο Ελληνοαμερικανός βουλευτής που "στρίμωξε" τον Ζάκερμπεργκ

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεγκ ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ενώπιον του Κογκρέσου - Ένας εκ των βουλευτών που τον εξέτασαν ήταν ο ελληνοαμερικανός Τζον Σαρμπάνης