Πριν και μετά: Πώς ήταν η 'Μις Κόσμος 2017' πριν φορέσει την τιάρα

Πριν και μετά: Πώς ήταν η 'Μις Κόσμος 2017' πριν φορέσει την τιάρα
TWITTER

Οι φωτογραφίες της Ινδής καλλονής κάνουν το γύρο του κόσμου μετά τη στέψη της. Όλες, εκτός από μία που την απεικονίζει απόλυτα φυσική και εν ώρα καθήκοντος

Η Μανούσι Τσίλαρ κατάφερε να κάνει περήφανους τους συμπατριώτες της, καθώς έγινε η έκτη Ινδή που κερδίζει τον τίτλο της "Μις Κόσμος", από το 1951 που διεξάγεται ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ομορφιάς.

Εκτός από το προφανές όμως, δηλαδή πανέμορφη και απαστράπτουσα, η 20χρονη γυναίκα που σήμερα εργάζεται περιστασιακά και ως μοντέλο, είναι πολύ περισσότερα. Η Μανούσι Τσιλάρ σπουδάζει ιατρική και φιλοδοξεί να ασχοληθεί ενεργά με την επιστήμη της τα επόμενα χρόνια.

Και όπως προκύπτει από φωτογραφία της που διέρρευσε στα social media, την ώρα του καθήκοντος είναι απόλυτα φυσική και ανεπιτήδευτη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, προτιμώντας να φορά τα γυαλιά της αντί φακών επαφής.

Τα υπόλοιπα είναι απλά θέμα οπτικής γωνίας. Γιατί όσο διαφορετικές και αν φαίνονται σε κάποιους οι φωτό της "πριν και μετά", η ουσία είναι μία: πρόκειται για την ίδια γυναίκα που καταρρίπτει κάθε ανόητο στερεότυπο περί ομορφιάς και εξυπνάδας...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μις Κόσμος 2017 μια 20χρονη φοιτήτρια ιατρικής από την Ινδία

SHARE:

24Media Network