Ντέμι Μουρ, Κάρα Ντελεβίν, Μπέλα Χαντίντ, πιο σέξι από ποτέ για τη Ριάνα

Ντέμι Μουρ, Κάρα Ντελεβίν, Μπέλα Χαντίντ, πιο σέξι από ποτέ για τη Ριάνα
badgalriri

Η δεύτερη λαμπερή επίδειξη μόδας της Ριάννα για τη συλλογή "Savage X Fenty" είναι γεγονός. Το μήνυμα είναι ένα: όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτου χρώματος ή σωματότυπου, θα πρέπει να τιμώνται ισάξια.

Η δεύτερη επίδειξη της συλλογής “Savage X Fenty” είναι γεγονός. Όπως με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοίνωσε η Ριάννα, σήμερα είναι η μεγάλη μέρα.

amazon.com/adlp/savagexfenty

Πολλές εκπλήξεις με το πιο Hot cast μοντέλων, αναμένονται στο show, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 2 Οκτωβρίου.

Ντέμι Μουρ, Κάρα Ντελεβίν, Νορμανι, Μπέλα Χαντίντ, Πάρις Χίλτον,Ιρίνα Σέικ και Λίζο, θα είναι μερικά από τα μοντέλα που θα παρουσιάσουν τη νέα lingerie σειρά. Οι Travis Scott, Rosalía και Miguel θα δώσουν τη δική τους performance.

amazon.com/adlp/savagexfenty


amazon.com/adlp/savagexfenty



“Οι γυναίκες απλώς χρειάζονται λίγο επιβεβαίωση. Είστε όμορφες. Το σώμα σας είναι όμορφο και αξίζετε να αισθάνεστε έτσι”, δήλωσε η Ριάνα στο Associated Press με αφορμή την επίδειξη μόδας για τη νέα συλλογή εσωρούχων της «Savage X Fenty».

Σημειώνεται ότι ο πρώτο Savage X Fenty Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019 είχε τραβήξει τα βλέμματα, με τους πάντες να σχολιάζουν την ικανότητα της Ριάννα να πηγαίνει τα όρια της βιομηχανίας μόδας ένα βήμα παραπέρα, ενσωματώνοντας το body positivity.

Το μήνυμα της σειράς αυτής είναι ένα: όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτου χρώματος ή σωματότυπου, θα πρέπει να τιμώνται ισάξια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα