Ρούλα Κορομηλά: Συγκινεί με ανάρτησή της για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Η Ρούλα Κορομηλά σε στιγμιότυπο από το "Μπράβο"
Η Ρούλα Κορομηλά σε στιγμιότυπο από το "Μπράβο" INSTAGRAM / @ROULAKOROMILA

Η Ρούλα Κορομηλά ανήρτησε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το "Μπράβο" στο Mega λίγο πριν το 2000. Στο πλάι της ο Νίκος Σεργιανόπουλος και στο φόντο ο Αλέκος Αλεξανδράκης.

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκίνησε η Ρούλα Κορομηλά. 

Η γνωστή παρουσιάστρια απέδωσε φόρο τιμής σε δύο σημαντικούς ανθρώπους του ελληνικού κινηματογράφου και της ελληνικής τηλεόρασης, που δεν βρίσκονται πια στη ζωή. 

Πρόκειται για τους Αλέκο Αλεξανδράκη και Νίκο Σεργιανόπουλο, για τους οποίους η Ρούλα Κορομηλά έχει να πει τα καλύτερα για το ταλέντο και για την προσωπικότητά τους. 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία που χρονολογείται λίγο πριν από το 2000 στην οποία απεικονίζεται η ίδια μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. 

Το στιγμιότυπο είναι από μια εκπομπή του θρυλικού "Μπράβο" στο Mega, όπου είχαν σε ζωντανή σύνδεση τον Αλέκο Αλεξανδράκη, ο οποίος φαίνεται πίσω στο video wall. 

Η Ρούλα Κορομηλά συνόδευσε την ανάρτησή της με τα εξής συγκινητικά λόγια:

"Δυο άνθρωποι που έφυγαν, μα όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης και ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπήρξαν για εμένα δυο εξαιρετικοί καλεσμένοι που με κέρδισαν με την ευγένεια και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους. Στον Αλέκο Αλεξανδράκη έτρεμα από δέος καθώς βρισκόμουνα απέναντι από ένα ιερό τέρας του ελληνικού κινηματογράφου που όμως σε σκλάβωνε με τη σεμνότητα και την καλοσύνη του. Με τον Νίκο Σεργιανόπουλο μια απίστευτη χημεία, από αυτή που με τον άλλον μιλάς και μόνο με τα μάτια, με έκανε να απολαμβάνω να τον έχω πλάι μου ως συμπαρουσιαστή. Μου λείπετε. Μας λείπετε."

Δείτε το βίντεο από το στιγμιότυπο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, Instagram, MEGA
SHARE: