Σάκης Κατσούλης: Η αφιέρωση στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την ονομαστική της εορτή

Σάκης Κατσούλης: Η αφιέρωση στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την ονομαστική της εορτή
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στη Μύκονο Instagram

Η ανάρτηση του νικητή του Survivor και οι τρυφερές ευχές στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

Με μία κοινή φωτογραφία τους από τη Μύκονο, όπου βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές και τις πιο θερμές ευχές του επέλεξε να ευχηθεί ο Σάκης Κατσούλης στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

Το πρώην ζευγάρι, το οποίο παραμένει αχώριστο και μετά το τέλος του Survivor και όλοι κάνουν λόγο για επανασύνδεση ανάμεσά τους, πέρασε τον φετινό Δεκαπενταύγουστο στο νησί των Ανέμων και ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του νησιού, όπου απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης.

Ποζάροντας στο πλευρό της πρώην αγαπημένης του ο νικητής του τελευταίου κύκλου του reality επιβίωσης έγραψε χαρακτηριστικά: «Λίγα πράγματα έμειναν να σου ευχηθώ και ίσως ακόμα λιγότερα να είναι αυτά που δεν τα έχεις καταφέρει με την αξία σου! Αλλά επειδή μαζί σου είναι αυτό που λένε “ποτέ δεν ξέρεις…” σου εύχομαι κάθε σου όνειρο και κάθε σου επιθυμία να σου βγει όπως την έχεις ονειρευτεί!!!. Χρόνια πολλά @marialena.rou όπως και σε κάθε έναν-μία που γιορτάζει σήμερα!!. Υγεία και αγάπη σε όλους και βοήθεια μας η Παναγιά σε εμάς αλλά και όσους την έχουν ανάγκη!».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα