Σάκης Ρουβάς: Έχω απορρίψει το “Είναι στιγμές” που τραγούδησε ο Ρέμος

Σάκης Ρουβάς: Έχω απορρίψει το “Είναι στιγμές” που τραγούδησε ο Ρέμος

Ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε από το "εξομολογητήριο" του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε σε "περίεργες" ερωτήσεις. Αποκάλυψε, επίσης, λεπτομέρειες για την εκπομπή που θα παρουσιάσει σύντομα στην τηλεόραση.

Ο γνωστός και πολύ αγαπημένος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “After Dark” και συνομίλησε με τον παρουσιαστή για διάφορα θέματα, ενώ δεν γλίτωσε από το “εξομολογητήριό” του.

“Η ουσία είναι να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, τη στιγμή που το κάνουμε, άσχετα εάν είναι σωστό ή λάθος”, απάντησε ο γνωστός τραγουδιστής σε ερώτηση του Θέμη, εάν έχει μετανιώσει για πράγματα στη ζωή και την καριέρα του.

Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε, επίσης, τα τηλεοπτικά του σχέδια, ενώ μίλησε και για το νέο του τραγούδι με τίτλο “Έλα στον χορό”. Σχετικά με την τηλεοπτική εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ και το περιεχόμενό της, είπε:

“Δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα. Έχουμε γυρίσει ήδη δύο επεισόδια. Είναι μια σειρά από ντοκιμαντέρ, στα οποία βλέπουμε τη ζωή κάποιων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και που άφησαν το στίγμα τους κυρίως στην τέχνη. Δεν ήταν ιδέα του ΣΚΑΙ, η ιδέα είναι έρχεται από μια ομάδα από έχουμε φτιάξει και που δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια.”

Σε άλλη μία αποκάλυψη προχώρησε δημοφιλής τραγουδιστής αργότερα, όταν κλήθηκε να απαντήσει στις “περίεργες” ερωτήσεις του Θέμη, από τις οποίες περνούν όλοι οι καλεσμένοι της συγκεκριμένης εκπομπής.

Σε μία από αυτές, που αφορούσε το εάν έχει απορρίψει κάποια στιγμή ένα τραγούδι συναδέλφου του, το οποίο έγινε αργότερα μεγάλη επιτυχία, απάντησε πως απέρριψε το γνωστό “Είναι στιγμές” που τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος, παρόλο που το είχε ήδη ηχογραφήσει!

Δείτε και τις υπόλοιπες αποκαλύψεις του!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα