Σάρα Τζέσικα Πάρκερ καλεί Μόσχα και οι Ρώσοι την 'τρολάρουν'

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ καλεί Μόσχα και οι Ρώσοι την 'τρολάρουν'

Η ηθοποιός χρησιμοποίησε μια φωτογραφία της ως Κάρι Μπράντσο για να καυτηριάσει το θέμα με τις επαφές του Αμερικανού υπουργού Δικαιοσύνης με τον πρεσβευτή της Ρωσίας στις ΗΠΑ. Η απάντηση της Ρωσίας

Στις ΗΠΑ, ο στρατιωτικός αξιωματούχος Μάικλ Φλιν, ο γενικός εισαγγελέας Τζεφ Σέσιονς και ο επενδυτής Τζάρεντ Κάσνερ, έχουν συναντηθεί με τον Ρώσο πρέσβη Σεργκέι Κισλιάκ και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρήκε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να ζητήσει μία συνάντηση μαζί του.

Ως αποτέλεσμα του σκανδάλου γύρω από τη συνάντηση του γενικού εισαγγελέα των ΗΠΑ Τζεφ Σέσιονς με τον Ρώσο πρέσβη, η 51χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μία φωτογραφία που την δείχνει να κάθεται μπροστά στον υπολογιστή της, ενώ η λεζάντα έγραφε: «Δεν θα μπορούσα να βοηθήσω, είναι περίεργο... ο Ρώσος πρέσβης συναντήθηκε με όλους εκτός από μένα».

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ καλεί Μόσχα και οι Ρώσοι την 'τρολάρουν'

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε άμεσα το υπουργείο Εξωτερικών μέσω του επίσημου λογαριασμού που διαθέτει στο Twitter ανεβάζοντας μία φωτογραφία της εκπροσώπου Μαρίας Ζακχάροβα να απαντάει στην χολιγουντιανή σταρ: «Αν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλει να συναντηθεί απεγνωσμένα με τον Ρώσο πρέσβη στις ΗΠΑ, όλα μπορεί να συμβούν. Ο Σεργκέι Ιβάνοβιτς (Κισλιάκ) θα είναι ευτυχισμένος».

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ καλεί Μόσχα και οι Ρώσοι την 'τρολάρουν'

Ο Σέσιονς δέχεται επικρίσεις καθώς συναντήθηκε το περασμένο έτος δύο φορές με τον Ρώσο πρέσβη, την περίοδο πριν από τον διορισμό του τις οποίες και είχε αποκρύψει. Επιπλέον και ο 36χρονος επιχειρηματίας Κάσνερ είχε επαφές με τον Κισλιάκ. Αλλά και ο πρώην σύμβουλος ασφάλειας Μάικλ Φλιν, αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω των δεσμών που διατηρούσε με τον διπλωμάτη του Κρεμλίνου κατά τη μεταβατική περίοδο.

SHARE:

24Media Network