Σαρμπέλ: Ο λόγος που άφησε την καριέρα του και την Ελλάδα – Τα προβλήματα υγείας

Σαρμπέλ: Ο λόγος που άφησε την καριέρα του και την Ελλάδα – Τα προβλήματα υγείας
Ο Σαρμπέλ instagram Σαρμπέλ

Ο Σαρμπέλ μίλησε για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σαρμπέλ, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να εγκαταλείψει την καριέρα του στην Ελλάδα, μετακομίζοντας σε Λονδίνο και Ντουμπάι, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

“Έφυγα για επαγγελματικούς λόγους, ξέρεις με κουράζει να κάνω τα ίδια πράγματα. Δεν ασχολούμαι πλέον με το τραγούδι. Είχα ανάγκη για παύση. Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται ένα break. Δεν άλλαξε η εκτίμησή μου απέναντι στους ανθρώπους που με στήριξαν. Ήμουν 10 χρόνια στον χώρο. Δεν ήμουν στη χώρα μου. Γεννήθηκα στο Λονδίνο, ήμουν μακριά από τους γονείς μου. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά δεν φοβάμαι την αποτυχία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ενώ για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και τα χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει, ο ίδιος τόνισε: Πέρασα τέσσερα χειρουργεία με τη φωνή μου τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς, είχα έναν πολύ καλό γιατρό. Δόξα τω Θεώ, όλα τώρα είναι όλα καλά”.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Σαρμπέλ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version