Σε αυτές τις φωτογραφίες η Έμιλι διαφημίζει κοσμήματα. Αλήθεια...

Σε αυτές τις φωτογραφίες η Έμιλι διαφημίζει κοσμήματα. Αλήθεια...

Φωτιά στο instagram έβαλε η ηθοποιός και μοντέλο Emily Ratajkowski, με τις φωτογραφίες που ανέβασε φορώντας όσο λιγότερα ρούχα μπορούσε. Σας το ορκιζόμαστε όμως, το κορίτσι δεν το κάνει από... χόμπι. Διαφημίζει κοσμήματα.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι Αμερικανίδα (παρά το ασυνήθιστο για αμερικάνικο όνομά της) και έχει προκαλέσει πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις πικάντικες φωτογραφίες που επιλέγει να αναρτήσει, κατά κύριο λόγο στο internet. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το διαδίκτυο έχει κυριολεκτικά πάρει φωτιά με νέες φωτογραφίες της στις οποίες διαφημίζει κοσμήματα. Για να το κάνει αυτό λοιπόν, επέλεξε να βγάλει από πάνω της όλα τα περιττά και να φορέσει... μόνο το εσώρουχό της.

Η αλήθεια είναι πάντως πως οι θαυμαστές της λίγο ενδιαφέρθηκαν για το προϊόν της διαφήμισης, το μήνυμα δηλαδή και εστίασαν περισσότερο στον... αποστολέα.

Η γέννηση ενός Sex Symbol

Η showbiz πιέζεται πολλές φορές ώστε να ανακηρύξει μια γυναίκα ή και έναν άνδρα σύμβολο του σεξ. Όχι όμως και η Ραταϊκόφσκι που προκάλεσε πανικό πριν από τρία χρόνια, όταν και συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του Robin Thicke - Blurred Lines και έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να χάσει την κάτω σιαγόνα του. Δείτε και θα καταλάβετε:

SHARE:

24Media Network