Σεφερλής – Τσαβαλιά: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Σεφερλής – Τσαβαλιά: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά και σχολίασε με χιούμορ το τι κάνει ο ίδιος όταν εκείνη βγαίνει έξω με τις φίλες της.

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “After Dark” του Θέμη Γεωργαντά και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά.

Σχολίασε τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να παίρνουν διαζύγιο, αλλά και για τους γερούς δεσμούς της σχέσης τους.

“Πολλά χρόνια τώρα λένε ότι ο Σεφερλής χωρίζει με την Τσαβαλιά. Κάθε μέρα χωρίζουν κι ένα άλλο ζευγάρι, σχεδόν όλη η showbiz”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει μυστικό που μας κρατά μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω ότι ξεκίνησε με γερές βάσεις. Ξεκίνησε από το ότι ο ένας θαυμάζει τον άλλον για τον χαρακτήρα του με τα ελαττώματα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον”.

Με χιούμορ, μάλιστα, σχολίασε το πώς συμπεριφέρεται ο ίδιος όταν η Έλενα βγαίνει έξω με τις φίλες της και τι είναι εκείνο που τον κάνει να ηρεμεί και να μην κάνει περίεργες σκέψεις.

Όπως δήλωσε γελώντας:

“Η Έλενα σέβεται εμένα, την προσωπικότητά μου, σέβεται το ότι έχω ανάγκη να βγω με φίλους να περάσω καλά. Εκείνη βγαίνει με φίλες της, δεν έχουμε τα με ποιον, πού κλπ. Κατάλαβες; Απλώς μπαίνω μετά από λίγο στο Instagram να δω ότι έχει ανεβάσει με φίλες της και ηρεμώ! Δεν κάνω σκηνή πριν!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα