Sin Boy: Έγραψε γράμμα στον Μάικλ Τζάκσον – Η χάρη που του ζήτησε

Sin Boy: Έγραψε γράμμα στον Μάικλ Τζάκσον – Η χάρη που του ζήτησε
Ο Sin Boy Instagram / @isyourboysinboy

Ο γνωστός ράπερ Sin Boy έγραψε ένα γράμμα με παραλήπτη τον... Μάικλ Τζάκσον και το δημοσίευσε στο Instagram. Το "ευχαριστώ" και η παράκλησή του.

Μπορεί στην κοινή του συνέντευξη με τη σύντροφό του Rina, ο γνωστός ράπερ Sin Boy να δήλωσε πως δεν χρησιμοποιεί πια τα social media, ωστόσο, φαίνεται πως κάποιες αναρτήσεις συνεχίζει να τις κάνει πού και πού.

Η πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram προκάλεσε το ενδιαφέρον των ακολούθων του – και όχι μόνο – αφού ο διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία από ένα γράμμα, το οποίο έγραψε ο ίδιος με παραλήπτη τον… Μάικλ Τζάκσον.

Στο γράμμα του ο Sin Boy ευχαριστούσε τον “Βασιλιά της Ποπ” για όσα του χάρισε μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια του, ενώ του ζήτησε και μια χάρη: να εμφανιστεί και να του μάθει το περίφημο “moon walk”.

Ο Sin Boy (που τάγκαρε και το προφίλ του Μάικλ Τζάκσον!) έγραψε, συγκεκριμένα, στο γράμμα του:

“Αγαπητέ Μαίκλ Τζάκσον, αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μου έδειξες τον σωστό δρόμο στο πνευματικό μου ταξίδι και που μου έδωσες χαρά στις σκοτεινές μέρες μου.

Σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί δεν υπάρχει κανείς άλλος που θα μπορούσε να με καταλάβει καλύτερα από εσένα και για να σου ζητήσω μια τελευταία χάρη. Μπορείς σε παρακαλώ να εμφανιστείς και να μου διδάξεις το moon walk;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα