Σοφία Μαριόλα: Το πάρτι για την επιστροφή του Τζώρτζογλου – Πόσα κιλά έχασε

Σοφία Μαριόλα: Το πάρτι για την επιστροφή του Τζώρτζογλου – Πόσα κιλά έχασε
Σοφία Μαριόλα και Στράτος Τζώρτζογλου Instagram / @sofiamariola

Η πρώτη έξοδος της Σοφίας Μαριόλα και του Στράτου Τζώρτζογλου μετά την αποχώρησή του από τη "Φάρμα". Οι φωτογραφίες από το σκάφος και τα τρυφερά λόγια της συζύγου του.

Με ένα διασκεδαστικό πάρτι σε σκάφος γιόρτασε την επιστροφή του συζύγου της, Στράτου Τζώρτζογλου, μετά την αποχώρησή του από τη “Φάρμα”, η Σοφία Μαριόλα.

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την έξοδο του γνωστού ηθοποιού από το ριάλιτι εγκλεισμού του ΑΝΤ1, η Σοφία Μαριόλα ανήρτησε φωτογραφίες από τη μάζωξη που είχαν με τους φίλους τους και έγραψε μερικά τρυφερά λόγια για την επιστροφή του συζύγου της.

Μάλιστα, αποκάλυψε και πόσα κιλά έχασε ο Στράτος Τζώρτζογλου, κάτι που έκανε γνωστό και ο ίδιος στην εμφάνισή του στην εκπομπή “Πρωινό”, όπου έβγαλε την μπλούζα του για να δείξει τα μπράτσα του και το σώμα του μετά τη συμμετοχή του στο διάσημο ριάλιτι.

“My baby is back. Ο νικητής της καρδιάς μου ήρθε πίσω στην αγκαλιά μου! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Ποιες λέξεις να χωρέσουν τι άνθρωπος είσαι… αυθεντικός, αγνός, με ήθος, πίστη, μέσα στην καλοσύνη, την παιδικότητα και την αγάπη η πιο όμορφη ψυχή που έχω δει ποτέ! Ενέπνευσες και απέδειξες ότι η ψυχή δεν έχει ηλικία και όρια… Είσαι για μένα το τζόκερ αλλά και ο Joker μου! Ευχαριστούμε πολύ για τα (απίστευτα) πολλά μηνύματα αγάπης! Θα απαντήσουμε αφού φάει καλά (γύρισε – 16 κιλά) και μάθω τα πάντα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα