Σοφία Μουτίδου: Σάλος για το βίντεο με τους "ρατσιστές ομοφυλόφιλους" – Η απάντησή της

Η Σοφία Μουτίδου
Η Σοφία Μουτίδου YOUTUBE PRINTSCREEN - SOFIA MOUTIDOU

Για ομοφοβία και ρατσισμό κατηγορούν οι χρήστες των social media τη Σοφία Μουτίδου. Η σκληρή απάντηση της ηθοποιού.

Επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέχεται τις τελευταίες η Σοφία Μουτίδου, με αφορμή το περιεχόμενο του τελευταίου της βίντεο, το οποίο αφορά "τις προτιμήσεις των ομοφυλοφίλων στο κρεβάτι", όπως η ίδια είπε και στο οποίο η ηθοποιός κάνει λόγο για "ρατσιστές" και "ομοφοβικούς ομοφυλόφιλους".

"Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γιa αυτόν. Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο πατέρας του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα.

Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Ο καθένας θέλει έναν straight. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει. Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο", αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Σοφία Μουτίδου στο εν λόγω βίντεο.

Για ομοφοβία και ρατσισμό κατηγορούν οι χρήστες των social media τη Σοφία Μουτίδου, με την ίδια να απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ως εξής:

"Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ από το βίντεο που έκανα για τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν, φαντάζομαι ότι γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα, τα σατιρικά για τις άλλες σεξουαλικότητες, ιδιότητες και επαγγέλματα. Τόσα χρόνια δεν έχω πάρει μήνυμα από καμιά γυναίκα που να μου λέει γιατί μας λες @@@ ή από straight άνδρα.

Φαντάζομαι γελούσατε με αυτά, τι συνέβη τώρα; Πέραν ότι χαρακτηρίστηκα ομοφοβική, δέχτηκα και απειλές, απειλές του τύπου unfollow, cancel. Ό,τι γουστάρεις κάνεις. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια πόσο λέρα ήμουν;".

Δείτε παρακάτω την απάντηση της Σοφίας Μουτίδου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΛΟΑΤΚΙ
SHARE: