Σούζαν Άσμπι: Το ορφανοτροφείο, τα διαζύγια και το πρόβλημα υγείας της

Σούζαν Άσμπι: Το ορφανοτροφείο, τα διαζύγια και το πρόβλημα υγείας της
Η Σούζαν Άσμπι στα "Μεσάνυχτα" Youtube

Η θρυλική γυμνάστρια των 90's, Σούζαν Άσμπι, μίλησε στα "Μεσάνυχτα" για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τον νευρικό κλονισμό της μητέρας της και τη σχέση με τον πατέρα της.

Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” βρέθηκε καλεσμένη η Σούζαν Άσμπι, η θρυλική γυμνάστρια των 90’s, όπου μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, για τους γονείς της και για ολόκληρη τη ζωή της.

Η Σούζαν Άσμπι αναφέρθηκε στους γάμους και τα διαζύγιά της, στο τετ – α – τετ που είχε με ληστές μέσα στο ίδιο της το σπίτι, αλλά και στο άγνωστο πρόβλημα υγεία της στην καρδιά, για το οποίο υπεβλήθη σε εγχείριση.

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για πρώτη φορά για τα χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο, καθώς η μητέρα της δεν ήταν σε θέση να αναλάβει την ανατροφή της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε ξαφνικά όταν ήμουν 18 μηνών. Η μητέρα μου έπαθε νευρικό κλονισμό όταν μας άφησε ο πατέρας μου. Διάβασα γράμματα του πατέρα μου, αφού “έφυγε” η μαμά μου, που της έλεγε για μένα “βάλτην σε ορφανοτροφείο και πήγαινε να φτιάξεις τη ζωή σου στην Ελλάδα, κάνε καινούργια οικογένεια”. Όταν η μητέρα μου έγινε καλά, ήρθε και με πήρε από το ορφανοτροφείο”.

“Τον έβριζα όλη τη νύχτα. Είχα πάρα πολύ θυμό και μου βγήκε”, δήλωσε για τη συνάντηση με τον πατέρα της πολλά χρόνια αργότερα.

Η Σούζαν αναφέρθηκε στο πώς ανακάλυψε το πρόβλημα υγείας της και στην επέμβαση που έκανε:

Πάω σε μια κλινική και μου λένε έχεις ένα πρόβλημα με την καρδιά σου. Δεν έδωσα σημασία, γιατί γυμναζόμουν από μικρό κοριτσάκι. Τελικά, πήγα σε άλλο γιατρό και μου λέει πρέπει να μπεις στο χειρουργείο. Έχει ξεκολλήσει, λέει, η μιτροειδής βαλβίδα σου 3/4, κάτι σήκωσες. Μου έκανε ρομποτική, πλάγια, 8 ώρες επέμβαση. Η μικρή τα είχε παίξει, γιατί δεν υπάρχουν άλλοι συγγενείς”.

Η Σούζαν περιέγραψε, επίσης, το πώς έζησε τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι όταν μπήκαν ληστές, ενώ εκείνη κοιμόταν με την κόρη της. “Πάω να ανοίξω τη συρόμενη πόρτα και βλέπω δύο αντρικά πόδια από κάτω”, δήλωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα