Σπυροπούλου σε Μενεγάκη: “Έχω κάνει λάθη – Βλέπω τώρα γνώριμες φάτσες και ντρέπομαι”

Σπυροπούλου σε Μενεγάκη: “Έχω κάνει λάθη – Βλέπω τώρα γνώριμες φάτσες και ντρέπομαι”
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Glomex

Για την εγκυμοσύνη της μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δηλώνοντας πως είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Η ιστορία που της θύμισε η Ελένη Μενεγάκη και το "ντροπή μου" της παρουσιάστριας.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της, ενώ έκανε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής.

“Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει“, είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

“Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα, δηλαδή, βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…”, ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε πως “είναι πολύ άκομψο και πολύ ευαίσθητο θέμα για να το γράφουν οι δημοσιογράφοι”, με την Ελένη Μενεγάκη να της θυμίζει μια ιστορία.

“Λοιπόν, θα σου θυμίσω τώρα, τότε που ήμουν έγκυος στη Μαρίνα και με παίρνεις κάποια στιγμή τηλέφωνο -που γραφόταν κι εγώ δεν έλεγα τίποτα και δεν είχα αφήσει να με ρωτήσει κανείς τίποτα- και μου λες: Βρε Ελένη ντρέπομαι αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Συγγνώμη κιόλας, αλλά το ακούω από παντού και δεν ξέρω πώς να στο πω, είσαι έγκυος;”, είπε η Ελένη Μενεγάκη.

“Στο είχα πει ε; Ντροπή μου!”, απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την “οικοδέσποινα” της εκπομπής να την καθησυχάζει: Όχι ρε συ, ήταν τόσο χαριτωμένο έτσι όπως το είπες και σου είπα: «Κωνσταντίνα μου δεν έχω κάτι να σου πω. Αν με αγαπάς θα περιμένεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα