Σπύρος Παπαδόπουλος: “Πώς ξέρουμε ότι οι καταγγελίες του Metoo είναι αληθινές;”

Σπύρος Παπαδόπουλος: “Πώς ξέρουμε ότι οι καταγγελίες του Metoo είναι αληθινές;”
Σπύρος Παπαδόπουλος Glomex

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δήλωσε πως θεωρεί απαράδεκτο που οι άνθρωποι δικάζονται πλέον στα κανάλια και στα κοινωνικά δίκτυα.

Για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το κίνημα #Metoo αλλά και για τα τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν τελευταία οι άνθρωποι της τηλεόρασης, έκανε λόγο ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε ως καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στον πλατό της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” και μίλησε αρχικά για το κίνημα #Metoo.

“Πλέον, οι άνθρωποι δικάζονται πρωτοδίκως στα κανάλια και τα κοινωνικά δίκτυα και η δικαιοσύνη έρχεται επικουρικά. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Έχουμε γίνει όλοι δικαστές. Δεν είναι λογικό. Αν ήταν ένας περιπτεράς για παράδειγμα, και μαθαίναμε ότι παρενοχλεί τα κοριτσάκια που πάνε να πάρουν εφημερίδες, το πολύ πολύ να λέγαμε καμιά κουβέντα στο καφενείο. Δε θα χάλαγε όλη η Ελλάδα.

Όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ήταν επώνυμοι. Εγώ δε μπορώ να τα ονομάσω εγκλήματα. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι; Θα κλειστούν σε καμιά τρύπα αυτοί που βρίζανε τόσο καιρό; Όχι, θα λένε ότι εντάξει, κάναμε λάθος. Διάβασα μια παρέμβαση του Κούγια για την κυρία από την Πάτρα που μου άρεσε πάρα πολύ, έλεγε ότι δε πρέπει να τη δικάζουμε στα κανάλια. Έτυχε να είμαι σε ένα τραπέζι ένα βράδυ που ήταν και ένας Εφέτης Δικαστής και έλεγε ότι για τους συγκεκριμένους δυο του θεάτρου, ότι αν δεν υπήρχε το βάρος της κοινής γνώμης, δεν θα είχαν προφυλακιστεί. Ο ίδιος άνθρωπος έλεγε ότι είναι πολύ πιθανό να αθωωθούν και οι δυο.

Πόσο αληθινές είναι οι κατηγορίες που έχουν γίνει σε βάρος τους; Όλοι μιλάνε για αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν οι μάρτυρες. Πώς ξέρεις ο καθένας τι έχει στην ψυχή του και δεν σε κατηγορεί για κάτι επειδή είναι θυμωμένος μαζί σου και θέλει να σε εκδικηθεί;” είπε στην παρουσιάστρια ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής και ηθοποιός έφερε ένα παράδειγμα που είχε γίνει κάποια παρεξήγηση με τον ίδιο, περιγράφοντας ένα δικό του περιστατικό,

“Κάποτε, έκανα μια οντισιόν. Έψαχνα μια κοπέλα για έναν ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες. Επίτηδες, επειδή τα προσέχω αυτά, έκανα την οντισιόν στο σπίτι της μητέρας μου, της είπα να μη φύγει απλώς ήμουν σε άλλον χώρο.

Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μια από αυτές που δεν πήρα, πήγε και είπε ότι της την έπεσα και γι’ αυτό δεν δέχτηκε τον ρόλο. Για να μην πει στους φίλους της ότι δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός.

Αν ήμασταν στο σήμερα δε ξέρεις τι θα έκανε αυτή η κοπέλα. Δε ξέρω αν είναι μεγάλο το ψυχικό κόστος αυτών των κοριτσιών. Κάποιοι μπορεί να λένε “Μια χαρά είναι αυτή η προβολή για μένα”. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αδιανόητα πράγματα για να υπάρξουν”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα