Σταμάτης Κραουνάκης: Η Τζένη Καρέζη και η άγνωστη ιστορία πίσω από το “Μαμά, γερνάω”

Σταμάτης Κραουνάκης: Η Τζένη Καρέζη και η άγνωστη ιστορία πίσω από το “Μαμά, γερνάω”
Ο Σταμάτης Κραουνάκης papadakispress

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μοιράστηκε τους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του και ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες του.​ Η συγκίνησή του για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Καλεσμένος στο εορταστικό “Στούνιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (26/12) ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης περιέγραψε το πώς χαίρεται το πώς στενοχωριέται, τονίζοντας πως κάποιες μέρες είναι πολύ δύσκολες για αυτόν.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε ότι έχει περάσει και δυστυχισμένες γιορτές, χαρακτηρίζοντάς τες “μαύρες” και πολύ “άσχημες”.

Ο μουσικοσυνθέτης μοιράστηκε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τους μεγάλους σταθμούς της καριέρας του στο τραγούδι και ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες που έχει γράψει και ερμηνεύσει.

Μία από αυτές ήταν και το κομμάτι «Μαμά, γερνάω», σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, το οποίο έπαιξε ζωντανά στο πιάνο και διηγήθηκε την ιστορία του.

Η συναισθηματική φόρτιση και οι στίχοι του εν λόγω τραγουδιού συγκίνησαν τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα. «Άντε στο καλό σου τώρα χριστουγεννιάτικα», είπε η παρουσιάστρια.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης διηγήθηκε, στη συνέχεια, μία άγνωστη ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο κομμάτι.

«Η Τζένη Καρέζη, τότε που φτιάχναμε τον δίσκο και παίζαμε τα τραγούδια στα ρεβεγιόν της τα θεϊκά, μας έβαζε να παίζουμε αυτό το τραγούδι πριν ακόμα βγει. Και γυρίζει ένα βράδυ και μας λέει “και ευτυχής”, ενώ ο στίχος λέει “και ατυχής”. Από τότε ανάλογα με το κέφι το προσαρμόζω», είπε.

«Και μάλιστα δεν αλλάζω το φύλο, γιατί λέω ότι εκείνη την ώρα η μάνα μου λέει “ωραία, νέα κι ευτυχής” στη μάνα της. Είναι τρομερό αυτό που γίνεται στο κεφάλι μας», συνέχισε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Όταν αναφέρθηκε στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη, ο ίδιος συγκινήθηκε ιδιαίτερα, λέγοντας πως, παρά τις διαφωνίες τους, η τραγουδίστρια θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα