Ρόκκος σε Αρναούτογλου: “Όταν με πρωτοείδες με τη Λελέ, της είπες μακριά από αυτόν”

Διαβάζεται σε 1'
Ρόκκος σε Αρναούτογλου: “Όταν με πρωτοείδες με τη Λελέ, της είπες μακριά από αυτόν”

Ο Στέλιος Ρόκκος αιφνιδίασε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, υπενθυμίζοντάς του την πρώτη ατάκα που είχε πει ο παρουσιαστής στη σύντροφό του όταν τους είδε μαζί.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show της Τρίτης ήταν ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος μίλησε για τη σύζυγό του, Λελέ αποκαλύπτοντας μάλιστα μία ατάκα που της είχε πει ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 όταν γνώρισε τον Στέλιο Ρόκκο.

«Όταν με πρωτοείδες με τη Λελέ και αυτήν κοιτούσες πρώτα, της είπες μακριά από αυτόν ή πρόσεχε με αυτόν ή μη σε ξαναδώ με αυτόν» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξαφνιάζεται και να απαντά:

«Με τη Λελέ μεγαλώσαμε στη Χαλκιδική. Ήταν κορίτσια μικρότερα από εμάς, πολύ γλυκά και τα είχαμε με πολλή αγάπη. Οπότε την είδα… Το ίδιο θα έλεγες κι εσύ ότι πρόσεχε κι έχε το νου σου. Πόσα χρόνια είστε μαζί;»

«Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά. Με τη Λελέ είμαστε 14 χρόνια μαζί. Αυτό που βρήκα είναι ότι είναι πολύ σημαντική για εμένα και το κατέκτησε με τον καιρό» είπε στη συνέχεια με ο Στέλιος Ρόκκος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα